Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yetkili servis ve garanti olayı

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Yetkili servis ve garanti olayı

    Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    https://www.youtube.com/watch?v=kgQC...ature=youtu.be
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

  • #2
    Bosch car serviste çalışan bir elemandan duymuştum bunu ilk.bakımı dışarda tse sertifikalı bir yerde yaptın sonra motor kitlendi ve servise gittin garanti var diye ve bu hakkından bahsettin diyelim.Servisin cevabı bence git mahkemeye ver olur.Bilirkişi,duruşma erteleme,hakim değişmesi falan fistan en az 3 yıl süreceğini bilir.Sen de 3 yıl arabayı yatıramayacağına göre gider bu sefer bakım yaptırdığın yere bulaşırsın.

    Mesut abi iyi hoşta sınavda boş kağıt doldurmaya çalışan öğrenci gibi felaket uzatıyor.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

    Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

    5.25 Xdrive ///M(azot) Power

    Yorum


    • #3
      Aynen ben de Mesut abi uzatmıştır diye izlemedim ama olayı biliyorum ve yakın arkadaşımın başına gelmesinden de teyit etmiştim.

      Yetkili servis kavramının tanımını iyi anlamak gerekiyor. Özel servisler uğraşıp devletten TSE yetki belgesi alıyor onlar da yetkili servis oluyor. Yani Opel yetkili servisine de gitseniz TSE yetkili bir servise de gitseniz üreticinin yedek parçalarını kullanıp bunları faturalandırdıktan sonra aralarında yasal olarak hiç bir fark yok. Unutmayın, üreticinin yetkili servisine gidip kendi götürdüğünüz parçaların takılmasını istediğinizde bunu faturaya not düşerler ve gelecekte ilgili olası arızalarda bunu kendilerine koz olarak kullanabilirler. Yani anahtar noktalar orjinal parça ve yetki belgesi.


      Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

      Yorum

      İşleniyor...
      X