Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cruze HB yolda

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Cruze HB yolda

    Cruze Hatchback: Cenevre'de Dünya Prömiyerini Kutlayacak... (03 Şubat 2011)
    • Chevrolet’nin C Sedan segmentinde en çok tercih edilen modeli Cruze Sedan’ın Dünya ve Türkiye’deki elde ettiği başarılı grafiğinden sonra, yeni Cruze Hatchback’in Dünya prömiyeri Cenevre’de kutlanacak.
    • Avrupa ile eşzamanlı olarak Türkiye’de bu yaz pazara girecek Cruze Hatchback, başarı grafiğini daha da ileriye taşıyacak.
    • Yüzüncü yıldönümü olan 2011 yılında Chevrolet’in satışa sunacağı altı yeni modelden biri Cruze Hatchback olacak.


    Chevrolet’nin EuroNCAP’den 5 yıldızlı, pazara sunulduğu günden beri pekçok ödüle sahip Cruze modeli, bu yıl yeni hatchback versiyonu ilkbaharda satışa çıktığında başarılarına yenilerini eklemeye devam edecek. Cruze Hatchback Dünya prömiyerini 3 - 11 Mart tarihleri arasında 81. uluslararası Cenevre Motor Show’da gerçekleştirecek. Cruze Hatchback’in konsept otomobili geçtiğimiz Eylül ayında Paris Motor Show’da gösterilmişti ve ilgi ile karşılanmıştı.

    2009 yılının Nisan ayında piyasaya sürülmesinden bu yana, Cruze Sedan dünya üzerinde çeşitli başarılara imza attı. Chevrolet Cruze, coupe tarzı sedan tasarımı, tüm donanım seviyelerinde standart sunulan Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), 8 hava yastığı ve kaliteli iç mekan malzemeleri ile bir markanın değişimine atılan bir adım olarak algılandı. Orta ve Doğu Avrupa’da önde gelen otomotiv yazarlarından oluşan AUTOBEST jürileri tarafından “2010 Yılının En İyi Otomobili” olarak da seçildi.

    Yeni Cruze Hatchback , Chevrolet Avrupa başkanı Wayne Brannon’un ; “4 kapılı sedan versiyonundan sonra şimdi yüksek satış potansiyeli olan C kompakt segmente şimdide 5 kaplı Cruze Hatchback modelini sunuyoruz. C kompakt segmentteki sedan versiyonundan sonra hatchback modeli ile de iddiamızı arttıracağız” dedi.

    Hatchback Tasarımı

    Yeni Cruze Hatchback ilgi çekici geniş coupe tarzı tasarımı, ön ve arkada yer alan tasarım öğeleri ile sedan ile aynı dinamik ‘duruşa’ sahip olup ilk bakışta fark edilecektir.

    Aracın şasi ve gövde yapısının mükemmel bir uyum içinde çalışmasına imkan tanıyan teknolojik sistemler sayesinde Cruze Hatchback sürüş sırasında, yüksek düzeyde denge imkanı sağlıyor. 2010 yılında birçok ülkede tahminleri aşan satışları ile, Chevrolet Cruze’un özellikle Avrupalı sürücülerin zevklerine uygun olan bir otomobil olduğu kanıtlanmış bir gerçektir.

    Yeni Cruze Hatchback 1.6lt 124hp benzinli motora sahip olacak, manuel ve otomatik şanzıman ile sunulacaktır. Cruze Hatchback’in 400 litreye yakın bagaj hacmi ile kullanıcısına konforlu bir alan sağlamaktadır. 60/40 oranında katlanabilir koltukları ile bagaj hacmi daha da genişlemektedir.

    Yeni Chevrolet Cruze Hatchback 2011 yılının yaz döneminde Avrupa ile eşzamanlı olarak Türkiye’de pazara sunulacak ve lansman dönemine yakın bir zamanda fiyatı açıklanacaktır.

    Chevrolet Hakkında

    Chevrolet 130'dan fazla ülkede yaklaşık 4 milyon yıllık araç satışıyla General Motors’un en büyük küresel markasıdır. Satışları bakımından küresel çapta en büyük dördüncü otomobil markası olup aynı zamanda dünyadaki en hızlı büyüyen markalardan biridir. Chevrolet otomobilleri tutkuyu, cesur tasarımı ve kullanışlılığı birleştirir. Harcanan paranın karşılığını büyük ölçüde verir. Chevrolet markası 2005 yılında Avrupa’da yeniden piyasaya sürülmesinin ardından 2008 yılında satışlarını 500.000’in üzerine çıkararak iki kattan fazla arttırdı. Chevrolet 2010 yılında 477.194 adet otomobil satışıyla Avrupa’daki pazar payını yüzde 2,5'e yükseltti. Chevrolet Avrupa’da 2.700'den fazla bayi ve servis noktasından oluşan bir ağa sahiptir. Chevrolet ürün yelpazesi Spark şehir otomobilini, küçük Aveo’yu, kompakt dört kapılı Cruze’yi, Captiva SUV’u ve efsanevi Corvette spor otomobillerini kapsar. Chevrolet 2011 yılında piyasaya yedi yeni otomobil sürüyor: tamamen yeni Orlando aile vanı, yeni Captiva SUV, Corvette Grand Sport Coupé, tamamen yeni beş kapılı ve dört kapılı Aveo, beş kapılı Cruze, Camaro coupé ve kabriole ve ödüllü uzun menzilli Volt elektrikli otomobil. Chevrolet’nin Avrupa’daki en büyük pazarları Rusya, İtalya, Almanya, İspanya, Fransa ve Türkiye’dir. 1911 yılında İsviçre göçmeni Louis Chevrolet tarafından ABD’de kurulan Chevrolet markası 2011 yılında yüzüncü yıldönümünü kutluyor. Chevrolet hakkında daha fazla bilgiye http://www.chevroleteurope.com veya http://media.chevroleteurope.com web adreslerinden ulaşabilirsiniz.

    Yüksek çözünürlük için fotoğrafların üzerine tıklayınız









    Alıntıdır - GMMediaTürkiye
    InsigniaTEAM

  • #2
    Ynt: Cruze HB yolda

    bagaj kapısı, cam, stop lambası aynı New Astra yandan arka kapının oralar seat leon gibi.. ama güzel görünüyo. arka stoplar led sanırım valla güzel olmuş, güzel görünüyo

    INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

    Yorum


    • #3
      Ynt: Cruze HB yolda

      evet gerçekten çok güzel görünüyor ama arka farlar biraz değişik olmuş az daha sade olsaymış bence çok daha güzel olurmuş
      Beyaz tutkudur.

      Yorum


      • #4
        Ynt: Cruze HB yolda

        sis farları led mi olacak?

        INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

        Yorum


        • #5
          Ynt: Cruze HB yolda

          vallahi yanıyooo
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

          Yorum


          • #6
            Ynt: Cruze HB yolda

            sedan cruze çok daha güzel bence..
            hatchback araç sevmeme rağmen bunu beğenmedim..


            F20 116i Sportline Deep Sea Edition

            Yorum


            • #7
              Ynt: Cruze HB yolda

              ön çok agrasif arka çok yumuşak, alakasız olmuş biraz.
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

              Yorum


              • #8
                Ynt: Cruze HB yolda

                Türkiyede satmaz diye düşünüyorum.

                Yorum


                • #9
                  Ynt: Cruze HB yolda

                  Bence tasarım hoş iyi de satar ama dizel motor lazım bunu da tek 124 hp benzinli satmaya kalkarlarsa almaz millet.
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X