Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Telefonsuz ADSL'de sona gelindi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Ynt: Telefonsuz ADSL'de sona gelindi

    Büyük şehirlerde Fiber kampanyaları hızlı bir biçimde sürerken küçük şehirlere pek uğradıkları yok. Bu benim gibi film ve oyunsever insanlar için olumsuz bir durum teşkil etmektedir. Allahın Tokatına fiber gelicek de internet hızımız uçan halı misali olacak. Bana pek inandırıcı gelmiyor. Ama fiber internetin bu hızı ve kota durumu insanı heycanlandırmaya yetiyor da artıyor bile. Kendisinden istifade edemesek de kokusu güzel.

    Bu aralar telefon bağlattırmadan internet sahibi olma yolunda adım adım ilerleyen vatandaşın kazanmış olduğu mahkemeler gündemde. Sonuç iyi de gene 15 milyon sabit ücret alacaklarmış. Ne anladım bu işten. İnsanlarla resmen dalga geçiyorlar.

    Superonline'a geri dönecek olursak; TTNet 8 Mbit'e kadar 15 Gb kotalı sunadursun(Aslında bu, sözüm ona ''Adil Kullanım'' adı altında çıkarılan, milletin kafasını karıştırmaktan ve cebini daha hızlı soymaktan başka birşey değil.), Fiber internet 50 den 500 Gb'a kadar kota ve 10 dan 100 Mbit'e kadar da hız sunuyor. Ama ne yazık ki her ilde faal durumda değiller.

    Kaynak: http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx
    Dünya ve ahiret, iki kuma kadına benzer. Birisi razı olunca diğeri darılır.

    Yorum


    • #17
      Ynt: Telefonsuz ADSL'de sona gelindi

      ben ttnette sürekli 15gb geçiyordum ve hızın hiç düştüğü olmadı. söylenenlere göre 15'i geçtikten sonra kotayı kontrol edersen düşüyormuş.
      smile'de deniyeceğim bakalım, düşürmezler inşallah

      aslında apartmanda 4 kişi VDSL almakta kullanışlı oluyor. yanlış hatırlamıyorsam 10mbit'ten 32mbit'e kadar paketleri vardı.

      superonline 100mbit gerçekten kotasız olan paket çok fena :S aylık 600 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
      InsigniaTEAM

      Yorum


      • #18
        Ynt: Telefonsuz ADSL'de sona gelindi

        Şirket büyük, para çok! E o zaman şirketi üzmemek gerekir! Ama vatandaşıda uyutmak! İkisi birleşince telefon hattına 15 vermiycez, internet hattına vericez! Şirket aynı şirket! Parayı veren aynı halk!.. Bu ülkede yaşamak ne güzel..Demokrasiyi seviyorummm..bide bize gelse muhaha

        Yorum

        İşleniyor...
        X