Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kenan Sofuoğlu Yerden Göğe Kadar Haklı

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Kenan Sofuoğlu Yerden Göğe Kadar Haklı

    Vatan gazetesinden alıntı;


    Kenan Sofuoğlu Yerden Göğe Kadar Haklı

    Motosikletiyle başarıdan başarıya koşan ve bu yıl yine Supersport Dünya Şampiyonası'nda 2010 yılı genel klasmanını zirvede tamamlayarak bir kez daha dünya şampiyonu olan milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu, yerden göğe kadar haklı.
    Herkese 2000, ona 200 altın.
    Kazandığı para ikinci ligde oynayan futbolcudan az.
    Böyle bir haksızlık olabilir mi?
    Nerede devlet?
    Nerede sponsorlar?
    Kenan'dan daha iyisini mi bulacaklar?
    Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, destek vereceklerini söylemiş. Lafta kalmasın yapsınlar.
    Sponsor firmalar da gururumuz olan bir dünya şampiyonunu desteklesinler.
    Kenan'ın serzenişi, NBA'da 50 milyon dolarlık kontratla oynayan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun "Maddi-manevi destek" çağrısında bulunmasına benzemiyor. Kenan, gerçek anlamda yokluktan ve ihtiyaçtan bahsediyor. Herkese şapur şupur da, ona gelince Yarabbi şükür mü yani?





    2 hafta önce İmola yarışında da spiker çok anlamlı birşey söylemişti,
    "Kenan'ı şampiyon olunca değil, tüm sezon boyunca hatırlamak ve desteklemek gerek"

    ülkemizde bu durum malesef böyle, maddi olarak futboldan kat kat pahalı olan motorsporlarının ülkemizde gördüğü maddi ve manevi destek yine futboldan kat kat daha az. spor deyince içinde top olan oyunlardan başka birşey bilmiyoruz.

    yarışda 1.sıradayken düzlükte arkasına bakıp en yakın ve en hızlı rakibine eliyle "geç" işareti yapıp canı istediği zaman tekrar birinciliğe geçen kaç yarışçı var? resmen kedi-fare oyunu oynuyor. böyle bir yetenek zor bulunur. yarışın başından sonuna kadar diğer pilotlar kaza yapmadığı sürece ekranda sürekli Kenan Sofuoğlu yayınlanıyor.

    ülkemizin Jason Tahincioğlu gibi baba torpiliyle direksiyona geçen değil, Can Artam, Kenan Sofuoğlu gibi gerçek yeteneklere ve desteklenmelerine ihtiyacı var.
    InsigniaTEAM

  • #2
    Ynt: Kenan Sofuoğlu Yerden Göğe Kadar Haklı

    çok doğru varsa yoksa futbol basketbol.Ülkemizde motorsporları hiç desteklenmiyor sevilmiyor maalesef ralli de öyle.Kenan bir DÜNYA ŞAMPİYONU.Hatta onun yaptığı spor en tehlikelisi.Allah muhafaza bu spor yeri geldiğinde ölümle de sonuçlanabiliyor.Ama devlet bunu görmüyor desteklemiyor.
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

    Yorum


    • #3
      Ynt: Kenan Sofuoğlu Yerden Göğe Kadar Haklı

      Herşeye rağmen adam her zaman mütevaziliğini koruyor ama diğer sporcular qibi şımarmıyor.. Helal olsun Bu adama destek olmayanlar sesini duymazdan qelenler kulak ardı yapanlar utansın..

      Basketbol ya da futbol söz konusu olduğunda daha maç oynanmadan haftalar önce şarkıları bestelenir reklamları oynatılır, sponsorları anons edilir.. Ama motorsporlarına qelince konu, yaşatılan qurur söz konusu olduğu için neşeyle bikaç haber yapılır, yurda dönüşü qösterilir, ulusal habere çıkar, sonra işte böyle unutulur qider.. Bu adam senelerdir pistlerde.. Abileri darmatik bi şekilde can verdi.. Adam yıllardır azmini istikrarını sürdürüyor.. Ama bikaç haberden sonra unutulup qidiyor sıradanlaşıyor veya hakkı verilmiyor.. Ama bi baskette futbolda qenç bi oyuncu şansının yardımıyla iki çalım atıp bi asist bi şut attımı paha biçilemiyor karakterine..

      ''ülkemizin Jason Tahincioğlu gibi baba torpiliyle direksiyona geçen değil, Can Artam, Kenan Sofuoğlu gibi gerçek yeteneklere ve desteklenmelerine ihtiyacı var.''

      Çok doğru

      INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

      Yorum


      • #4
        Ynt: Kenan Sofuoğlu Yerden Göğe Kadar Haklı

        Hemşehrim benim her şeye rağmen başarıdan başarıya koşacak inşallah.Ama bizim ülkemiz böyle zaten ne bekliyorsunuz ki ? gerçekten devletin desteklemesi için ya para kaçırması ya da dışarıdan ülkeye yüklü miktarda nerden geldiği belli olmayan para sokması lazım. Ben basketbolcuları da tanıyan ve bazı şeyleri hakettiklerine inanan bir insanım.Ancak hido gibi sürekli maddi destek isteyen ve diye diye bu maddi desteğe sahip olanları kınıyorum.Hem milyon dolarlar kazanacaksın hem de hala maddi destek isteyeceksin.Adam olan o parayı garibanlara bağışlar .Ben adama o zaman adam derim.Ama bazı basketçilerin bu paraya ihtiyacı var onları da anlayabiliyorum.Saygılar

        Yorum

        İşleniyor...
        X