Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni ssangyong rexton w

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Ynt: yeni ssangyong rexton w

    bu para bu arabaya cok
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

    Yorum


    • #17
      Ynt: yeni ssangyong rexton w

      Aynen, bu paraya diğer markaların 2. elleri bakılbilir. Temiz Captivalar 55-65 civarına gidiyor. Üstelik elektronik 4*4 ler

      Yorum


      • #18
        Ynt: yeni ssangyong rexton w

        Orjinal yazı sahibi: ratip
        Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
        Ssangyong ile hiç hoş bir geçmişimiz yok.

        Kısaca başımızdan geçen olaydan bahsedeyim. İş sebebiyle 15 adet 4x4 pick-up ihtiyacımız oldu. piyasadaki tüm 4x4 pick-up'lar içinde 2 lt olup digerlerine oranla az yakması,mercedes motor ve yürür aksam olması falan filan olması sebebiyle ssangyong action sport tercih edildi. Sonra bir sebepten dolayı 15 aracın sadece 4 tanesini ssangyong geri kalanını mitsubishi L200 alındı.

        Ssangyonglar yaklaşık 3 ay sonra resmen dagılmaya başladı. Öyle dagıldılar ki servis bile toparlayamadı araçları.Bizden çok serviste duruyordu araçlar Yedek parça sorunlarıda oldu bu arada. Neyse zar zor zararınada olsa satıp onların yerine de mitsubishi L200 alındı. üzerinden 2 yıl kadar geçmesine ragmen hala mitsubishileri kullanıyoruz.

        Rexton'u şehir içinde kullanacagım çokta zorlamam ne kadar dagılabilir ki diyorsanız karar sizin
        ssangyong pikaplarında arkada binek araçlardaki gibi amortisör kullanıyor. dolayısıyla diğerleri gibi yüke gelecek araçlar değiller. diğerlerinde makas var.
        etrafımda ssangyong kullanıp da memnun olmayan yok. şasisi kamyon şasisi (tek parça boydan boya). sıkıntı çıkaran bir araç değilmiş. babamın bir arkadaşında 90 model vardı, 20 sene kullandı, bakımdan bakıma götürdü sadece. iç kalitesi biraz geride(uzakdoğu araçlarının ortak kusuru) fakat bu fiyata da bu kadar olur.
        Araçlar yük için kullanılmadı. yük olarak arkasında sadece 75 KG agırlıgında jeneratör vardı. Sorun bir araçta olsa anlarım dört aracın tamamı aynı sorunları yaşadı. Sadece yaşadıgımız bir olayı paylaştım...

        Yorum


        • #19
          Ynt: yeni ssangyong rexton w

          Geçen gün canlı canlı gördüm. İçini inceleme fırsatım olmadı ama kesinlikle 90 bin edecek bir araç değil. Çin malı uyduruk SUV ler gibi görünüyor dışardan.

          Yorum

          İşleniyor...
          X