Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni superb

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #31
    Ynt: Yeni superb

    İki aracın karşılaştırması vardı, Passat az bir farkla Superb i yenmişti aradaki fark için "Passat genişlik hariç her konuda Superb den biraz daha iyi" vb diyordu.

    Aklımda kaldığı kadarıyla detay işçiliği ve yürüyen aksamın daha kaliteli çalışması Passat ın en belirgin farklarıydı.
    2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

    Yorum


    • #32
      Ynt: Yeni superb

      Yeni superb ile test sürüşümü yaptım açıkcası çok uzun soluklu bir sürüş olmadı ama ilk izlenimlerim şu şekilde.Kullandığım araç 1.6 dizel manuel style paket ve 17'' lastikli idi baştan belirteyim.
      Öncelikle Antalyada gerçekleştirdiğim sürüşte hava aşırı sıcak olduğu için klima tam gaz çalışıyordu fan sesi yüzünden yolda rüzgar sesi veya tıkırtı falan pek duyamadım.Zaten sürdüğüm güzergahta öyle pek tıkırtı yapacak bir yol yoktu.Ama fan son gücünde iken aşırı üfleme sesi yapıyor o kesin
      Motora gelecek olursak açıkcası kabin içine ses alıyor ve şuan kullandığım ford cmax a göre daha fazla gibi hissettim o fan üfleme sesine rağmen.Ayrıca 115 hp lik aracım daha atik superb e göre.tork farkından kaynaklı olabilir bilmiyorum.
      Aracın 17'' lastikleri ile konforu gerçekten iyi benim aracımdan iyi en azından.Genişlik olarak gerçekten içine binince hissedilir düzeyde bir genişlik var.Ama Style paket ile prestij paket arasında çok fark var ve şu kesin comfortline passat tan daha kaliteli prestij paket.Fiyat olarak neredeyse aynı oldukları için comfort ile prestiji kıyaslıyorum.
      Gösterge paneli ise bu araca hiç yakışmamış ve çok basit kalmış.
      Genel olarak ben bunları tespit edebildim.
      Açıkcası prestij paket +sunroof +acc ile sipariş vermek istedim sipariş almadıklarını ,alsalar bile gelecek aracın fiyatı ne olursa onu ödemek zorunda kalacağımı söylediler.Velhasıl 4000 TL zam geldi ve şimdi sipariş alabiliriz diye telefon açtılar şimdide ben almıyorum
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

      Yorum

      İşleniyor...
      X