Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sticker WORKS :: Muhteşem Otomobil Stickerları Satışta!

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Sticker WORKS :: Muhteşem Otomobil Stickerları Satışta!



    http://www.stickerwrks.net"][/URL] firması 2011 yılının ortalarında kurulmuş temelinde sticker satışı olan bir firmadır. 1000'e yakın farklı sticker tasarımları ile sizlere kapısını açmaktadır.
    Web sitesinde, sponsor forumlarında, sosyal ağlarda bir çok çeşit ve bir çok renk seçenekleri sunan ,
    ve markaları ile yüksek standart kalitede ürünlerini sizlere basıyor.

    Müşterilere sunulan "Kendin Tasarla" seçeneği ise çok seviliyor, hiç bir ücret talep etmeden isteğiniz üzere stickerınızı tasarlıyor, beğeninize sunuyoruz. Beğenirseniz sticker formatında sizlere ulaştırıyoruz.

    Elimizde olan çeşit ve tasarımların dışında istediğiniz tür, renk, tasarımda, kendi yaptığınız dahil her türlü tasarımı en uygun fiyata yüksek kalitede basıyoruz!

    Otomobilinize, dolabınıza kullanmak istediğiniz her yeri süsleyecek olan bu stickerlar çok uygun fiyatlarda satışta!

    Günümüzde araç tasarımları ve modifiye için vazgeçilmez haline gelen sticker tasarım ve kaplamaları artık tek bir adresde buluşuyor. Araçların görsel özelliklerini hat safhaya çıkaran bu stickerlar Türkiye'de ve Dünya'da büyük bir ilgi gördü. Free (özgür) sticker tasarımları, tuner marka sticker tasarımları, smile sticker tasarımları ve bir çok size hitap eden sticker tasarımları ile, http://www.stickerwrks.net"] [/URL]sizlerle.
    Web sitemizde yayınlanan Sticker'lardan belirli görseller;









    Biz ve güvenli alış veriş için not bilgiler (LÜTFEN OKUYUNUZ);

    Sticker WORKS; TRTUNING Otomobil ve Modifiye dergisinde tanıtıma çıktı. Görmek için; http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/305118_121994117900522_100002698043203_89749_85436 7104_n.jpg"]tıklayınız.[/URL]
    Web sitemiz'in script yazılımı ve tasarım'ı http://www.r10.net/members/23308-webkarizma.html"]Okan Oktay Yurdakadim[/URL] tarafından yazılmıştır. Eline ve emeğine sağlık.
    Siteden en az 10 TL karşılığı değerinde ürün almak zorunluluğu vardır.
    Web sitemiz'in ana sayfasında bulunan Duyuru kısmını adım adım takip ederek güvenli şekilde alış verişinizi gerçekleştirebilirsiniz.
    Ürünler ve siparişler haftanın 1 iş günü içerisinde (toplu) şekilde basılır ve aynı gün içinde PTT kargo ile adresinize ulaştırılır. Vereceğimiz Barkod Kodu ile kargonuz'un anlık takibini yapabileceksiniz.
    Web site'de ürününüz'ü Sipariş Takip sistemi ile takip edebileceksiniz.
    Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız; S.S.S buradan ulaşabilirsiniz.
    Ödeme Şekli: PayPal - AKBANK - İş Bankası (Pasif)
    Ürün ücret'i ürün basılıp fotoğrafı size gösterildikten sonra havale ve kargo işlemleri aynı oranda gerçekleşir. Biz herkes'e güvenmek istiyoruz lütfen 5TL için verilen EMEK boşa hiçe sayılmasın...

    http://www.stickerwrks.net"][/URL]



    Web: www.stickerwrks.net
    Social Network: www.facebook.com/stickerworks & http://twitter.com/#!/stickerwrks
    Phone: Müşteri ile görüşmeler sırasında verilir.
    Contact: stickerwrks[at]gmail.com

    UNUTMAYIN;Siparişinizin en düşük bedeli 10TL olmalıdır. Siparişleri r10.Net başlığı P.M ile ve www.stickerwrks.net adresinden Sipariş sistemi ile siparişini geçerek verebilirsiniz. (Siparişiniz alındıktan sonra sizin telefon & mail ve iletişim adresiniz ile size ulaşılıp bilgi veriliyor.

    Güvenilir şekilde en iyi hizmeti vereceğimizi ısrarla belirtiyoruz! Site'den seçeceğiniz ürünü buradan'da belirtebilirsiniz. Yukarıdaki resimler temsilidir. Özel yaptığınız&yaptıracağınız tasarımlar içinde Mail / P.M ve http://www.stickerwrks.net/iletisim.php"]İstek Bildirimi[/URL] ile ulaşınız.

    Bitmedi!
    Ek olarak; kartvizit, branda, afiş, poster, t-shirt tasarımlarınızı ve baskılarınız için en iyi şekilde sizlere bir'e bir yardımcı oluyoruz.

    Sticker WORKS Açılmıştır HAYIRLI UĞURLU OLMASI DİLEĞİMLE....



  • #2
    Ynt: Sticker WORKS :: Muhteşem Otomobil Stickerları Satışta!

    Oldukça kaliteli ve özgün bir fikir olmuş ancak şu ve şunun gibi birkaç ürünün fiyatı 10 TL. Neden diğerlerine göre pahalı boyutları mı büyük ?





    [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

    Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

    Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)


    Yorum


    • #3
      Ynt: Sticker WORKS :: Muhteşem Otomobil Stickerları Satışta!

      Özgün çalışma olmasından kaynaklanıyor. Bazı ürünlerin modelerinde özel uygulamalar var. Herkesin emeğinin bi değeri gibi düşünün (istediğiniz boyda basabilme şansımız var fiyatı arttırmaz + uçuk bir boy olmadıkça...)

      Yorum


      • #4
        Ynt: Sticker WORKS :: Muhteşem Otomobil Stickerları Satışta!

        Kaan kardesim bu konuda baya çalışman olduğunu biliyorum umarım değerlendirebilirsin

        Yorum

        İşleniyor...
        X