Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia piyasasi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • İnsignia piyasasi

    Bir doktor arkadas insignia almak istiyor. Bayi 1.4 140 beygir edition icin 59.000 TL fiyat vermis. Ne dersiniz?
    [center]
    2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

  • #2
    Ynt: İnsignia piyasasi

    abi araç Edition mu Edition Elegance mi?

    Edition Elegance ise bence fiyat süper daha ne bekliyor arkadaşınız.. hayırlısı olsun

    INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

    Yorum


    • #3
      Ynt: İnsignia piyasasi

      Suanda indirimler iyi.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

      Yorum


      • #4
        Ynt: İnsignia piyasasi

        opelde indirim bitmez...ikinci elden bile düşük fiyat garantisi opel showroomlarında herzaman bizleri bekliyor...

        Yorum


        • #5
          Ynt: İnsignia piyasasi

          Yıl sonu stoklarını bitirmek isteyen otomobil firmaları inanılmaz indirimlere gitti. Kampanyalarda 300 YTL’den başlayan ve 17 bin YTL’ye varan indirimler yapılıyor.

          Otomobil satışlarında yıl sonu kampanyalarıyla satışları artırmayı hedefleyen şirketler, birbirinden cazip imkanlarla tüketici çekmeye çalışıyor. Kampanyalarda 300 YTL’den başlayan ve 17 bin YTL’ye varan indirimler yapılıyor

          Yıl sonu yaklaşırken otomobilde dev kampanyalar ardı ardına devreye sokuluyor. Bazı modellerde 17 bin YTL’ye varan indirimlerin yapıldığı kampanyalarda, 12 aya kadar sıfır faizli kredi de kullandırılıyor. 2005 yılı başında satışlarında düşüş yaşayan sektörün ağustos ayındaki yeni model yılında satışların yukarı doğru ivme kazanmasında kampanyaların rolü büyük. Otomobil alma hazırlığı yapanlar için küçük ve orta sınıf model otomobillerde geçerli olan tüm kampanyaları bir araya topladık.

          Audi’de yüzde 0.49 faiz
          Doğuş Otomotiv’in önemli markalarından Audi’nin tüm modellerinde Garanti Bankası kampanyası yürütülüyor. Balon ödeme yöntemiyle tüm Audi modellerinde YTL´de yüzde 1.34, Euro’da yüzde 0.55´ten başlayan faiz oranları, eşit ödemeyle ise yine tüm modellerde YTL´de yüzde 1.34, Euro’da yüzde 0.49´dan başlayan faiz oranları ile araç alınabiliyor.

          Citroen’de indirim 17 bin YTL
          Otomotiv modelleri bazında en büyük kamyanyayı Picasso 2.0 HDI dizel modeliyle yapıyor. 17 bin 92 YTL tutarındaki Picasso indirimini, C2 SX 1.4i modelinde 4 bin 82, C3 SX 1.4i modelinde 5 bin 817 ve C4 SX 1.4i modelinde 4 bin 276 YTL’lik indirim izliyor.

          Ford’da avantaj, eskilerde
          Yeni Fiesta ve yeni Fusion modellerinin devreye girmesiyle eski Fiesta ve Fusion modellerindeki kampanyasını değiştirdi. Ford, ayrıca tüketici kredisi desteği de veriyor. Peşin indirimi modellere göre 550 YTL ile bin 800 YTL arasında değişiyor. Ford’un peşin indirimiyle birlikte kullanılabilen kredi kampanyası ise daha çok yeni Focus ailesine yönelik. C-max ve Mondeo modellerinde 20 bin YTL’ye 12 aya kadar sıfır faizli kredi desteği veren Ford, yeni Focus için de kasım ayı başından itibaren aynı desteği vermeye başladı. Fiesta, Fusion modellerinde ise 10 bin YTL’ye 12 ay sıfır faiz kampanyası devam ediyor.

          Dacia Logan’da indirim var
          Romanya ve İran’da Renault şemsiyesi altında üretilen Dacia Logan, Türkiye’de de sevilen modeller arasında yer aldı. Logan ailesinde 808 bin YTL ile 2 bin 368 YTL’lik indirimler uygulanıyor.

          Daihatsu’da indirim, bin YTL’den başlıyor
          Toyota Group bünyesindeki otomotiv şirketlerinden Daihatsu, Türkiye pazarına sunduğu Sirion ailesinin 1.0 ve 1.3 lt motorlu versiyonlarında bin YTL indirim yapıyor. Cuore serisindeki indirimler ise 3 bin ile 3 bin 510 YTL arasında değişiyor. Daihatsu’nun en çok indirim yaptığı YRV MT Klimalı otomobil ise 4 bin 500 YTL’lik indirimle 22 bin YTL’den satılıyor. Daihatsu kampanyasında Terios serisine ise 3 bin YTL’lik indirim uygulanıyor.

          Mitsubishi kampanyada
          Mitsubishi marka araçların Türkiye’deki temsilcisi Temsa, Colt 5 kapı ve Lancer modellerinde kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamındaki Colt ailesi modellerinde 2 bin 425 YTL’lik, Lancer modellerinde ise 4 bin 42 YTL’lik indirim yapılıyor.

          Fiat Punto, 3 bin 500 YTL indirimli
          Türkiye otomobil pazarında hem üretici hem de ithalatçı olarak yer alan Fiat da kampanya indirimi uyguluyor. Fiat’ın son kampanyasında Panda serisi 1.2 Dynamic’e bin 250 YTL, Palio serisinde 2 bin 250 YTL, Punto ailesinde 2 bin ile 3.500 YTL arasında, İdea serisinde 2 bin 450-2 bin 900 YTL, Albea’da 750 ile bin 500 YTL arasında, Marea’da bin YTL, Stilo’da 2 bin YTL indirim uygulanıyor.

          Honda’da indirim bin YTL
          Türkiye’de Civic’ten sonra ikinci model City üretimine hazırlanan Honda, Civic, Jazz ve CR-V modellerinde indirimler 790 YTL ile bin 38 YTL arasında değişiyor.

          Kia Cerato 3 bin YTL indirimli
          Anadolu Grubu şirketlerinden Çelik Motor tarafından Türkiye pazarına sunulan Kia marka araçlarda indirimler 970 YTL ile 3 bin 72 YTL arasında değişiyor.

          Hyundai Accent 6 bin YTL indirimli
          Hyundai 300 YTL’den başlayan ve 6 bin 500 YTL’ye ulaşan indirimler yapıyor. Markanın en çok satılan modellerinden olan Accent serisinde 4 bin 750 YTL ile 6 bin YTL arasında indirim yapılıyor. Elantra modelindeki indirim ise 4 bin 250 YTL. Yeni pazara sunduğu Getz ve Matiz serisinde indirim uygulamayan Hyundai, Atos serisinde de 300 YTL’lik kampanya indirimi yapıyor.

          Lada’da 617 YTL’lik kampanya
          En ekonomik otomobiller arasında başı çeken Lada ailesinde de 617 YTL’lik kampanya indirimi yapılıyor. Kampanya, Niva serisini kapsamıyor.

          Nissan’ları peşin alan kârlı çıkıyor
          Micra ve Almera için peşin alımlarda bin YTL’lik indirim yapılıyor. Micra 20 bin 900 YTL, Almera 24 bin 900 YTL’ye satılıyor. Nissan ile Koç Finans işbirliğinde 10 bin YTL’ye 12 ay yüzde 0 faizle kredi imkanı veya bin YTL peşin alım indimi uygulanıyor. Nissan, Primera serisini ise 33 bin 700 YTL’den başlayan fiyatlardan satışa sunuyor.


          Opel’den 2 bin 750 YTL indirim
          Opel modellerinde bin 750 ile 2 bin 750 YTL arasında değişen indirimler yapılıyor. Kampanyaya Tigra ve Zafira modelleri dahil edilmemiş.

          Peugeot’dan isme taksit
          Kasım sonuna kadar geçerli olan bir kampanya ile Peugeot marka araçları modeline uygun aylık taksitlerle satın almak mümkün. Buna göre 206 serisi ayda 206 YTL, 307 serisi ayda 307 YTL ve 407 serisi ayda 407 YTL taksitle satın alınabiliyor. Aylık yüzde 1.0 ile 1.17 arasında değişen faiz oranları sunulan Peugeot kampanyasında, ayrıca 307 model araçlar için 12 bin YTL tutarındaki krediye 12 ay sıfır faiz uygulanıyor. Peugeot kampanyasında azami vade 48 ay.

          Benzinli Renault’lara ekstra indirim
          Clio Symbol ve Megane modellerinde 2 bin 770 YTL ile 6 bin 759 YTL arasında değişen indirimler uygulayan Renault, Megane Sedan Authentique benzinli ile Clio Symbol benzinli modellerinde ekstradan 750 YTL’lik indirim yapıyor. Clio Symbol fiyatı 18 bin YTL’den, Megane Sedan fiyatını da 27 bin 400 YTL’den başlıyor.

          Skoda’da 3 bin 370 YTL’ye varan indirim var
          Skoda’nın bütün modellerini kapsayan peşin indirim kampanyası düzenleyen Yüce Auto, yeni araç alımlarında 3 bin 370 YTL’ye varan indirim imkanları sunuyor.
          Seat’ta indirim 2 bin 343 YTL’yi buluyor Doğuş Otomotiv iştiraklerinden Seat Katalonya’nın Türkiye pazarına sunduğu Seat modellerinde bin 673 YTL ile 2 bin 343 YTL arasında peşin indirimi yapılıyor.

          XL-7 55.5 bin YTL
          Suzuki’nin SUV segmentinde öne çıkan dizel modeli XL-7 Diesel, 63 bin 750 YTL yerine 55 bin 500 YTL’ye satışa sunuldu. Kampanya stoklarla sınırlı.

          Toyota Avensis indirimli
          Toyota modellerinden Avensis, Corolla ve Verso’da kampanya yapılıyor. Avensis 1.6 Elegant A/T’de 4 bin YTL’lik indirim söz konusu. Toyotasa, binek modellerinde “Toyota Kasko´´ paketini de ücretsiz hediye ediyor. Binek otomobillerdeki indirimler, 3 bin YTL ile 4 bin 604 YTL arasında değişiyor.

          Volkswagen’lerde faiz yüzde 1.09
          Volkswagen (VW) Türkiye Distribütörü Doğuş Otomotiv Binek Araçlar’ın kampanyasında vadeli alımlarda 60 aya kadar yüzde 1.09 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Euro ile satılan Phaeton ve Touareg hariç, tüm VW binek araç modellerini kapsayan kampanyada tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı üzerinden yüzde 70’e kadar olan miktarlar YTL bazında kredilendirilebiliyor.

          Hangi modelde ne kadar indirim var?
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

          Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

          Yorum


          • #6
            Ynt: İnsignia piyasasi

            Alıntıdır :P
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

            Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

            Yorum


            • #7
              Ynt: İnsignia piyasasi

              aynen emre abı haklısın en cok ındırımı opel yapıyor her fırmanın fıyatları artarken opel dusuruyor gercektende cok uzucu bır durum bu hakkatende

              Yorum


              • #8
                Ynt: İnsignia piyasasi

                Orjinal yazı sahibi: goday
                Bir doktor arkadas insignia almak istiyor. Bayi 1.4 140 beygir edition icin 59.000 TL fiyat vermis. Ne dersiniz?
                hocam benim aracım mahkemelikti ve davayı kazandım yeni aracımı bu hafta alıcam fakat kullanmadan satmayı düşünüyorum aracım 1.6 t edition elegance düşünürseniz görüşelim
                İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

                Yorum


                • #9
                  Ynt: İnsignia piyasasi

                  Orjinal yazı sahibi: goday
                  Bir doktor arkadas insignia almak istiyor. Bayi 1.4 140 beygir edition icin 59.000 TL fiyat vermis. Ne dersiniz?
                  Araçta yeni stil paket varsa normal, yoksa bu paket fiyatı kadar pahalı.

                  Yorum


                  • #10
                    Ynt: İnsignia piyasasi

                    yeni still paketi o fiyata vermezler mümkün değil. 61 ancak verirler.

                    Yorum


                    • #11
                      Ynt: İnsignia piyasasi

                      Orjinal yazı sahibi: vedat candan
                      yeni still paketi o fiyata vermezler mümkün değil. 61 ancak verirler.
                      Aracın liste fiyatı 59.403 sadece 403 tl indirim çok az 3- 4 bin indirim yaparlar
                      bu da 3.500 tl olan yeni still pakete denk gelir.
                      Opel almanın tam zamanı

                      Yorum


                      • #12
                        Ynt: İnsignia piyasasi

                        Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        opelde indirim bitmez...ikinci elden bile düşük fiyat garantisi opel showroomlarında herzaman bizleri bekliyor...
                        + 1.000.000.000.000............

                        Yorum

                        İşleniyor...
                        X