Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara'dan herkese selam

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Ankara'dan herkese selam

    Merhaba, nasılsınız? Dün itibarıyla ben de Insignia'lı oldum.Bu forumdan fazlasıyla yararlanacağımı düşünüyorum, birçok faydalı bilgi fazlasıyla yer alıyor, emeği geçenlere teşekkürlerimi bildiririm. Arabam 2014 Cosmo Still paket, yeşil renk, 76000 kmde. Arabamın ikinci sahibi oldum. Muğla'dan alıp Ankara'ya getirdim. Bundan önce 2006 Citroen C4 1.6 sx pk model arabam vardı. Insignia almadan önce çok araştırdım, videolar izledim ve alınabilecek en mantıklı arabanın insignia olduğuna kanaat getirdim.
    ​​​​​Sizlere birkaç sorum olacak; intellilink my 14 HMI modül ve yanlış hatırlamıyorsam 12.6N108 versiyonu var. Navigasyonun olmayışı beni şaşırttı, bunun sebebi nedir? Ayrıca hayalet ekranda lastik basıncını ve eco modu gösteren gösterge de çıkmıyor. Videolarda gördüğüm birkaç özellik eksik gibi geliyor, bunun sebebi nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  • #2
    Öncelikle hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun.

    Intellilink modeli R900 ve R700 olarak navili ve olmayan diye ayrılıyor. Sizinkinde olmayabilir.

    2013 ve 2014'te ilk gelen serilerden birinde ekrandaki o sayfalar yok. Sanırım sizinki o seriye denk gelenlerden Gene de ayarlardan gösterilecek sayfalar bölümüne bakın, belki vardır da kapalıdır.


    Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

    Yorum


    • #3
      Hoş gördüm, çok teşekkür ederim. Ayarlarda o kısmı göremedim, belki gözümden kaçmıştır, kapatma+menü+home düğmelerine bastığımda çıkan sayfada navi diye bir bölüm yok.

      Yorum


      • #4
        Orjinal yazı sahibi: qypchaq View Post
        Hoş gördüm, çok teşekkür ederim. Ayarlarda o kısmı göremedim, belki gözümden kaçmıştır, kapatma+menü+home düğmelerine bastığımda çıkan sayfada navi diye bir bölüm yok.
        2014 ve 2013 modellerde yok maalesef benim araç da 2014 ben orjinal ekranına ayrı bir cihaz entegre ettirdim kesme biçme herhangi bir şey yok ekran yerinde duruyor sadece aracın orjinal ekranına kablo ile bağlantı oluyor telefon android auto kablosuz bağlantı oluyor ayrıca telefon ekranını kablosuz bağlantı ile cihaza yansıtıyorsunuz ayrıca ekranda flaş bellekteki videoları ve müzikleri araç hareket halindeki iken seyrediyorsunuz dinliyorsunuz hiçbir sıkıntı yok
        Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah

        Yorum

        İşleniyor...
        X