Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opelci adayı olarak merhabalar

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Opelci adayı olarak merhabalar

    Cümleten selamlar.öncelikle forumdaki herkese yeni yılın sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.İsmim Kazım.ilk etapta bütçesel sorunlar ve ayağımı yerden kessin yeter mantığıyla alıp halen kullanıyor olduğum emektar cliomu satıp yeni bir araç arayışına girdikten sonra bu forumu görüp,zaten beğeniyor olduğum insignia hakkında daha detaylı bilgi bulacağıma inanıp hemen üye oldum.forumu hevesle inceleyip birşeyler öğrenme ve insignianın detayları hakkında alabileceğim kadar bilgi alma gayretindeyim.Yalnız şöyle bir sıkıntım var.Araçlar hakkında çok bilgim yok.hatta hiç bilgim yok desem yeridir.Tamamen olaylara fransızım yani.Bu yüzden piyasadaki aç kurt misali dolaşan esnaflar için adeta savunmazız bir av gibi hissediyorum kendimi.Dizel mi benzinli mi , 1.4 mü 1.6 mı,cosmo paket mi yoksa diğer paketler mi gibisinden kafamda çok fazla soru işaretleri var.Bütçem doğrultusunda beni en doğru insignia aracına yönlendirecek tecrübenize gerçekten ihtiyacım var.yardımcı olabilecek arkadaşlar kardeşler ve abileri bekliyor olacağım.Selametle

  • #2
    Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar



    2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

    Yorum


    • #3
      Hoş geldiniz.

      Burada bilgi derya deniz, siz yeter ki yüzmesini bilin


      Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

      Yorum


      • #4
        Aramıza welcome

        Siz malum siteden aracınızı seçin , link paylaşın , herkes yardımcı olur.

        Yorum


        • #5
          Hoşgeldiniz



          2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

          Yorum


          • #6
            hoşgeldiniz, öncelikle bütçe aralığınız nedir? ortalama yılda kaç km yaparsınız? bir araçtan öncelikli beklentiniz nedir? gibi sorulara yanıt verebilirseniz doğru model ve donanım araca yönlendirmek daha kolay olacaktır.
            Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

            Yorum


            • #7
              hoşgeldiniz

              Yorum


              • #8
                Orjinal yazı sahibi: egeyildirim View Post
                hoşgeldiniz, öncelikle bütçe aralığınız nedir? ortalama yılda kaç km yaparsınız? bir araçtan öncelikli beklentiniz nedir? gibi sorulara yanıt verebilirseniz doğru model ve donanım araca yönlendirmek daha kolay olacaktır.
                Hocam yorumlar için teşekkürler.hoşbuldum.yılda 7.000 8.500 km aralığında yaparım diye düşünüyorum.Araçtan öncelikli beklentim ilk etapta herkes gibi sorunsuz olmasından sonra teknolojik olması, geniş iç hacim,uzun yolda konfor ve basınca şahlanacak gibi gücünü hissedebilmek.Yeni evliyim.düğündü eşyaydı filan derken sahibi olduğum ilk arabayı bütçe doğrultusunda 2004 clio sedan 1.4 olarak tercih etmek zorunda kaldım.Çok şükür ayağımızı yerden kesiyor ama 120 km/h dan sonra kanatlanıp havalanacak gibi olması ve yolda yer yer bayılarak ilerlemesi bende oyuncak araba kullanıyor hissi uyandırıyor maalesef.öyle çok süratli giden biri değilim ama yol müsait olunca şeytan şöyle bir dürtüyor bas diye.sanırım içimde gizli bir hız tutkusu var.Hal böyle olunca da ivmelenme ve süratlenme olarak beni tatmin edebilecek bir araç olmasını isterim.Bunların üzerine illaki aslan besleyen yemine razı olacak ama yakıt konusunda mümkünse öyle çok afaki değerler görmeyeceğim bir model olursa tadından yenmez.Hoş gerçi emektar cliomdan sonra fokus bile bende ralli hissi oluşturur ancak almışken mümkünse tabi caizse ömürlük kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum.Aklımda 2.0 Cdti Biturbo 195 hp 400 nw torklu 4x4 bi canavar sahiplenmek var ama siz değerli kullanıcıların tavsiyeleri benim için çok önemli.bütçem 120.000-130.000 civarında.

                Yorum


                • #9
                  Hoşgeldiniz

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X