Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Merhabalar

    Merhaba Ben Ümit DURA, yaşım 41. Makina üretimi yapan bir firmada Elektrik/Elektronik ve otomasyon sorumlusuyum. İstanbul Maltepe ikamet etmekteyim.

    Geçmişte B,C,D segment araç sahibi oldum. Ama Bekarlık dönemim genellikle iki teker ve en azı 600cc olmak üzere motosiklerle oldu.Bu motosiklet dünyasında da farklı amaç için üretilmiş şaselerede binerek kullandım.Evlilikden sonra motosiklet işini askıya aldım (daha yeni evliyim 2 yıl olmadı).

    Motosikletim var iken karda kışda kullanırım bakkala markete giderim diye düşünerek bir Citroen C3 almıştım. Mükemmel ekonomik olmasının dışında bişeyi yoktu. Ama sağ olsun yazın uzun km yolculuklarda beni hiç üzmedi.

    Son 8-9 aydırda aracı değiştirip ya çok dolu bir C segment yada D segment bir araç arayışına girdim. Bu süreç oldukça zordu.Ben araç alınca genelde 3 yıldan az kullanmayan biriyim. En son ki E segment aracım BMW 5,28ia idi ve oldukça memnundum. O konforda araç hayali ile çıktım yola. Bu süreçte S60 volvadan tutun Citroen C5e kadar neredeyse tüm D segment araçları inceledim. Kendi forumlarında üye olmadan takip ettim aynı insigniateam ailesini takip ettiğim gibi. Sadece bir forum sitesini inceleyemedim onlarda üyelik için araç şase nosuna kadar bilgi istiyor, forumda üye olmaya kapalı idi.

    Neyse bu süreçte bütçeme uygun olan araç OPEL İnsignia 1,6t idi. Bu araca yapılan haksızlıkları diğer forumlarda verilen haklı haksız bilgiler beni bu araca dahada yakınlaştırdı. Ve bugün bende bir insignia sahibi olarak aranıza teşrif ettim.

    Ve herkeze iyi forumlar dilerim.

    (unutmadan bu arada araç sabah 10:00 civarında güneşliden aldım.o saatlerdeki oradakai trafiği hesaba katarak önce bakırköy sonrasında ikitelli sonra yine güneşli son olarak eyüp sultan yaptım.Araca benzin aldığimda tüm eski verileri sıfırladım. yapılan yol 47km.Yakıt tüketimin 9,2l/100km. bu değeri biraz daha alta çekebilirim.Keza tüm hız tutkumu motosiklet üzerinde tatmin ettiğimden, otomobili paşa paşa sürmek daha keyifli benim için)


  • #2
    Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Hoş geldiniz

    Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

    Yorum


    • #3
      Çok teşekkür ederim.

      Yorum


      • #4
        Hocam hayırlı uğurlu olsun..güle güle kullanın..Bende 4 ay filan oldu aracımı alalı. .bu araç öyle garip ki herkesin özenip imrendigi ama bir o kadar çekindiği bir araç. .yalan yanlış bilgiler kulaktan dolma şeylerle halk hem çok seviyor aşık oluyor araba hemde korkuyor ..korkunu yenip aldığın zaman da keşke neden daha önce almadım dedirtiyor..emin olun buna alışınca diğer araçlar oyuncak gibi geliyor ..biraz yakıtı var doğru ama araçlarımız ağır kemikli arabalar ..Bence harika bir seçim yaptınız güle güle kullanın

        Yorum


        • #5
          Kaan bey, o kadar inceledim o kadar yurt içi yurt dışı araştırma videoları izledim ki alırken içimde en ufak bir tereddüt yoktu. Yakıt konusu çok tartışılacak bir konu ben aşırı sakin kullanan biriyim. Yolun çoğu etabında aracın ağırlığını dejavantajdan avantaja çevirip tasarruf sağlayabilirim. Ama şunu net söylüyebilirim, Eşimle yurt dışında iken 1.2 tsi beetle kiralayıp kullanmıştım. İktisatlı olması gereken 1.2tsi motor hiçte bahsedildiği gibi değildi. 5,28 E39 BMW sahibide olmuştum geçmişte.Onunla arasında tüketim olarak çok bir fark yok ve sunu net söyleyebilirim , bu araç kesinlikle daha konforlu. Hala alışma sürecindeyim ve araca şimdiden aşık oldum.

          Yorum


          • #6
            Hayırlı olsun güle güle kullanın

            Yorum


            • #7
              Hoş geldiniz.. Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

              Yorum


              • #8
                Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Kullandıkça daha da seveceksiniz.
                34 ST 579 '09 C180 Kompresor

                BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

                Yorum


                • #9
                  Hoşgeldiniz

                  Keyifli Paylaşımlar

                  İstanbul klasik Perşembe buluşmalarına bekleriz



                  2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

                  Yorum


                  • #10
                    Aramıza hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun. Yakıt değeriniz trafikte olmasına rağmen güzel.

                    Yorum


                    • #11
                      Hoşgeldiniz

                      1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

                      Yorum


                      • #12
                        Herkeze teşekkürler...
                        Klasik toplantılara gelmeyi çok arzu ederim, lakin son 2 aydır işyerimde aşırı yoğunluk var. Sonbaharda işlerim sakinleşir, inşallah o zaman yüzyüze tanışma fırsatıda buluruz.

                        Yorum

                        İşleniyor...
                        X