Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel insignia 1.6 cdti otomatik sanziman sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel insignia 1.6 cdti otomatik sanziman sorunu

Herkese Selam arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var opel insignia 1.6 cdti otomatik a2 kasa aracımda sanziman sorunu yaşıyorum düşük devirlerde giderken 1500 -2000 devirlerde gaza yarım basınca Titreme yapıyor sanziman yağı değişmeden önce hafiften vardı ara sıra yapıyordu yağı değişince hep yapmaya başladı Instant Shudder Fixx (Lubegard 19610 Dr. Tranny Anında Titreme Düzeltme) böyle bir ürün varmış Titremeyi kesiyormuş kullanan tecrübe
    eden var mı yardımlariniza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Serviste şanzıman adaptasyonu yaptırmayı denediniz mi? Bazı özel servislerde de gerekli ekipmanlar oluyor. Bi deneyin bence.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Adaptasyon sordum bir kaç yere revizyon yapıldı zaman yapılırmış eğer bu durum yaparsan sorun dahada artırmış şuanda aracın öğrenmiş olduğu değer varmış istersen yapalım sorumluluk kabul etmeyiz dediler bende yaptırmadım yurt dışından bir katkı varmış onu sipariş ettim onun gelmesini bekliyorum

Yorum

Sorumluluk almak istemem ama bunu kendi özel servisimdeki ustaya sordum, bana sakıncası olmaz dedi. Benim araçta yıllar sonra oluşan geri vitese alınca gelen tak diye vuruntu bu şekilde ortadan kaybolmuştu.
        Siz katkıyı deneyin, geçmezse adaptasyon çözümü aklınızda bulunsun.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için şuan katkı maddesi yurt dışından kargoyla geliyor deneyimleyip paylaşımda bulunucam

Yorum

İşleniyor...
          X