Duyuru

Collapse
No announcement yet.

xenon ampul afl servis hatasi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • xenon ampul afl servis hatasi

    Merhaba 2014 model cosmo araç alalı bir yıl oldu gece görüşü yeterli olmadığı farlar ileriyi göstermediği için hem ampul ömrü bitmiştir diye hem de far ayari için 2 tane d3s photon xenon ampul sipariş ettim internetten. Taktirip far ayari yaptırdım.
    1 saat gece yolculuğunda neredeyse her karsidan gelenden selektor yedim sagolsun usta uzun gibi yapmış ayari sonra 2 gun sonra da sol afl servis hatası diye uyarı cikti. Baktırdım ustaya ampul patlamış garantiden yenisini isteyin dedi.
    Sizce sorun photon marka olması mıdır. Usta kaynaklı olabilir mi. Far beyni de yanmış midir?
    Osram nightbreaker çok pahalı diye photon aldim ama biraz pişman oldum. Fardoktoru sitesinde herkes memnun 4.9 puan almış genel olarak site diye oradan aldim ama ne yapmalıyım. Cok teşekkür ederim cevaplarınız için. Forum da cok faydalı adminlere tekrar teşekkür ediyorum.

  • #2
    Patlayan ampulü iade edip paranızı alın.
    Nightbreaker sipariş verin. Takıp deneyin. Onda da memnun kalmazsanız 15 gün içinde iade edebilirsiniz. Takıp beğenenler var forumda. Tecrübelerini yazacaklardır.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

    Yorum


    • #3
      anladim hocam nightbreaker ömrü kısa diye okudum Philips sahtesi cok diyorlar çözemedim nightbreaker aldım diyelim ikisi 2400 lira yapıyor 1 senede falan ömrü biter mi acaba

      Yorum


      • #4
        Hepsiburada gibi 2 yıl garanti veren yerlerden satın alın. 2 yıldan önce arizalanirsa da ücretsiz değişim hakkınız olur.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

        Yorum

        İşleniyor...
        X