Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 1.6 dizel cosmo fiyatları şubat-mart gibi ne civardaydı ?

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • 2016 1.6 dizel cosmo fiyatları şubat-mart gibi ne civardaydı ?

    Arkadaşlar merhaba biraz spesifik oldu soru ama bi aracı gözüme kestirdim ekspertize gideceğim bikaç gün içinde. Yalnız şöyle bir pürüz var araç şu anki fiyatının 80bin lira altına aynı kmde letgoda satıldı gözüküyor. Letgo 1 aydan daha önce satılmış yazmış kesin tarih yok.

    Ya kilometre düşürülmüş ya da önceden satıldığından beri hiç dokunulmamış. Bu araçlar en son ne zaman 120-140 bin bandında satıldı ? 2 ay önce bile satılsa kilometrenin birebir aynı kalması imkansız gibi. Online sorgulamaya göre son sahibinde 9 ay kalmış, 15 aydan beri 10 bin km yapmış. Kafam karışık.

  • #2
    2. el pazarı o kadar karışık ki, bu işte büyük para olduğu için her türlü yalan dolan dönüyor. Anlattığınız kadarıyla aracınızın KM'si düşürülmüş de olabilir, al-satçılar çok fazla olduğu için onlardan biri alıp aracı bekletmiş ve şimdi satıyor da olabilir. Aracın geçmiş kayıtlarını servislerden ve bir tanıdık bulup sigortadan sorgulatabilirseniz süreci biraz daha netleştirebilirsiniz.

    Yorum


    • #3
      Öncelikle hoş geldiniz. İnşallah gönlünüzdeki araca kavuşursunuz.

      Kendinize ait bir tanışma konusu açarsanız sizi daha iyi tanıyabiliriz.


      Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

      Yorum

      İşleniyor...
      X