Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsi̇gni̇a almayin

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #31
    Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
    hemşo malatyada usta olmamasına biraz kızmışsın, kısmen haklısın da. sürekli sola çeken Vectra c yi hiç bir rot balansçı yapamamıştı memlekette, on dakikalık bir işmiş, lpg de 120 yi geçmeyen aynı aracı 10 liralık bir parçayla yapan usta da malatyada değildi. halledilmeyecek arıza yok ama ehlini bulmak gerek. insignia konusunda da o fiyata o kadar fazlasını veren araç konusuna girmeden sadece şunu söyleyim, geçen sene 2016 dizel insigniamı satıp 2017 benzinli bir focus aldım. iki araç da hiç arıza vermedi, hiç masraf açmadı, üstelik focusun lastiği yakıtı şuyu buyu gayet makul. ama 1 sene boyunca sadece bir kez bile insigniadan aldığım keyfin yarısını alarak kullanmadım, yok arkadaş sadece mantıklı bir araç o kadar, insignianın yarısı değil. sen kötüsüne denk geldin muhtemelen
    Hocam bu tür arızaları Ankara'da veya İstanbul'da da çözecek usta bir elin parmağını geçmiyor maalesef. BMW forumlarında şöyle bir gezinin, o kadar çok çeken araç var ki; çoğunun problemi giderilemiyor.

    Yorum


    • #32
      Kocaeli ve yalova da kurtarıcı olarak görev yapan samimi arkadaşımla konuştum . 2010 -2020 arası çekilen araçların markalarını istedim .

      ilk sırada vw , reno , ford , opel diye listeleniyor diye belirtti. 10 Yıllık süreçte en az kurtarılan araç olarak Volvo dedi ve adedi sadece 1 adet.

      bu belirttiği araçlar Türkiye de çok satan araçlar olduğu için mecbur listeye giriyor.


      İnsignia yı sattım pişman oldum , şuan yine arıyorum ama kafama göre temiz bulamadım henüz. Almak için alınmamalı , önceki sahipleri nasıl kullanmış bilmeliyiz.

      Yorum


      • #33
        Bende yıllar önce sporttourer kullandım 3 yıl. Araç fazlalığından satmıştım. Daha sonraları ww cc ile yolum kesişti. Araçla toplam 2.000 km yaptım 3 kez yolda hararetten bıraktı. Servis geçmişinde 1 yıllıkken kavrama değişmiş. Devirdaim pompası değişmiş. Bendede garantisine 3 ay kala değişti. Önceki sahibi çok hor kullanmış teybi bile bozuktu 3 yaşındaki aracın. Şirketin bir sürü ww aracını kullandım yaşamadım böyle. 2. El araçtan bu kadar acımasız yorum yapmak doğru değil. Bu sitedeki arkadaşlarım dostlarımda kesinlikle genç marka fanları değil. Bir sürü eleştiri yorumları da var ama bu konuda haklı serzenişteler. İnşallah gönlünüze göre araç sahibi olup sorunsuz kazasız kullanmak nasip olur.
        Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

        Yorum

        İşleniyor...
        X