Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T 170 hp prins vsi2 lpg

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • 1.6 T 170 hp prins vsi2 lpg

    Merhabalar araca lpg taktirmayi düşünüyorum.Suanda piyasada bulunan prins marka VSİ2 DI(karma) lpg kitini öneriyorlar.Aracini lpg de kullanan varmı varsa uzun km lerde motorda sıkıntı yaratıyor mu bu durum ve yakıt tüketimi nasıl görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler

  • #2
    Benim araçta lovato exr takılı, yakıt olarak %25 benzin - %75lpg tüketiyor..
    Prins'in benzin tüketimi daha düşük olduğu söyleniyor, kullanmadığım için bilemiyorum..

    Bugünün şartlarında; 100lpg+100benzin ile 350-370 arası yol yapıyorum İstanbul trafiğinde. Bu da ortalama 55krş gibi bir şey yapar. Aile içinde dizeli de var, onun tüketimi de 50krş seviyelerinde... Yani şehir içi bir tık fazla yakıyoruz.. Amaaa şehir dışında açık ara daha düşük bir tüketim söz konusu lpg lehine...

    Aracıma 20km de iken taktırdım, şu anda 57km oldu.. Hiçbir sıkıntım yok.. Performans aynı desem yalan olmaz, kullanımda farkedilemeyecek kadar bir düşüş belki olabilir.. Yalnızca son hızda azalma söz konusu benzin 220, lpg 200kmh.. Ölümüne zorlamadan çıktığım hızlar bunlar..

    Gaz pedalına ani ve aşırı yüklenmeler yapmıyorsanız bir sıkıntı yaşamazsınız. Ama ben yarım basmam dip gaz yaparım derseniz sübap ömrünü azalttığı için değişmesi gerekebilirmiş zaman içinde.. Öldürecek bir sıkıntı değil..

    Rutin kullanımda yaşayacağınız bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum, ama taktıracağınız yer ve işlem kalitesi önemli... Bu konuda referans 1-2 yer var, isim vermeyeyim reklam demesinler.. Az araştırırsanız karşınıza çıkar zaten..
    Usta kötüyse prins de sıkıntı eder, usta iyiyse x markayı da sıkıntısız kullanırsınız... ????

    Yorum

    İşleniyor...
    X