Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2 Yıl Aradan Sonra 1.6 T 180' lik Sport İle Aranızdayım

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • 2 Yıl Aradan Sonra 1.6 T 180' lik Sport İle Aranızdayım

    2 yıl oldu 1.6T 180 lik Cosmo aracımı satalı. Sonrasında 2013 Citroen C5 1.6 e Hdi Executive aldık ve 2 senedir de onu kullanıyorum. Şimdi C5 duruyor yanına 2009 1.6T 180 lik Sport paket Sunroflu flexride lı bir insignia aldım ki Km si sadece 65 binde ve siyah renk, ayrıca hatasız bir araç ve tüpte takılmamış daha önce. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki Flexride sız insignia ile flexride insignia arasında dağlar kadar fark var. Gaz tepkimesi müthiş ve motor sanki daha istekli. Özellike parke taşlı yolda sport moda alıpda süspansiyonun sımsıkı olması ve tour a alınca da pamuk gib olması beni benden aldı diyebilirim. Ciddi derecede sürüş zevkini artıran bir olay. Sonrasında cosmo daki sert koltuk ve oturma alanı oldukça kısa olan koltuk beni rahatsız ediyordu, ama şuanki recaro baldır destekli koltuklar süper rahatlıkta ve insignianın sportif karakterine yakışır derecede virajlarda sımsıkı sarıyor sizi, cidden çok rahat koltuklar.

    Gelelim eksilere. Benim daha önceki insignia 120' den sonra rüzgar sesi alıyordu bu ise 100 den itibaren almaya başlıyor ve can sıkıcı diyebilirim. Buna çözüm olarak aliexpress den ek fitil getirtecem ve servisde kapıları ayarlatacam. Diğer eksi yanı ise Sunrof C5 de 120 de bile rüzgar sesi almıyordu ama insignia daki bu sunrof küçük olmasına rağmen 80 den itibaren ses almaya başlıyor ama perdeyi çekince ses kesiliyor, bunun da bir çözümü vardır diyerek servisin yolunu tutcam ama sizlerden de görüş alayım, eğer herkesde böyleyse boşuna gitmeyim diyorum.

    Velhasıl bu sport insigniayı çok ayrı sevdim cosmoya göre çok daha rahat geldi, uzun sürede satmam inşallah ,direksiyon sistemi cosmoda bozuk yolda sağa sola çok sapıyordu bunda ise direksiyon ip gibi çizgiyi bozmadan sapmıyor hiç ve ciddi rahatlık veriyor normal insigniaya göre.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.
    İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

  • #2
    Hayırlı olsun gayet keyifli bir araç almışsınız. Kapı fitillerine wd40 sıkın ve yıkamacılarda kapı fitillerine tazyikli su sıktırmayın
    F30 Sport+

    Yorum


    • #3
      Aracınız hayırlı olsun.2 Yıl aradan sonra foruma tekrar hoş geldiniz

      Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

      Yorum


      • #4
        Aracınız hayırlı olsun.
        Sola Sinyal Devamlı Açık!

        Yorum


        • #5
          Hayırlı uğurlu olsun



          2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

          Yorum


          • #6
            Hayırlı olsun, Flexili insignia candır tadından yenmez

            Yorum


            • #7
              Güzel dilekleriniz için herkese teşekkür ederim. Aracı sürdükçe daha da fazla keyif veriyor ve kolay kolay satacağımı da düşünmüyorum. Birkaç eksiğimiz var kapı içlerine dış ortam gürültüsünü azaltmak için o saçma sapan naylonu çıkartıp Teroson sp100 ekleyecem üstüne de teroson sp200 ekleyip insignianın belkide en fazla ses almasına sebep olan kapı izolasyonunu kökten çözeceğim inşallah.
              İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

              Yorum


              • #8
                Bugün insignianin ufak aynalarına güzel bir çözüm ürettim. Bimden 8 liraya aldığım malzeme ile şehir içinde rahatsız eden aynalar artık dünyayı gösteriyor desem yeri Tabi haftasonu temizlik yapmadan da olmaz
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 4 photos.
                İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

                Yorum


                • #9
                  Hayırlı olsun. Gayet keyifli bir araç almışsınız. Sunroof sesi hepsinde aynı yüksek hızda perdeyi çekeceksiniz mecburen.
                  34 ST 579 '09 C180 Kompresor

                  BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X