Yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni aracım 1.6 170 hp At
Collapse
X
-
Hakan kardeşim lastiklerle 10 bin yapamadan gittiler. Seninde hakkın ödenmez bana büyük kıyağın oldu. Allah hep iyilerle karşılaştırıyor heralde. Şimdi yeni arabamda bridgestone potenza yazlık. Kışlıkta michelin pilot alpin var. Kışlıklar çok büyük hediye oldu.Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur View PostEnis abi hayırlı uğurlu olsun yeni aracın allah kaza bela vermesin.. bizim michelinler arabanın üzerinde mi gitii
Ben N ye alıyorum el freni çekip p'ye alıp stop ediyorum , yukarıdada yazılmış doğru olan muhtemel budur.. tekrardan hayırlı olsun 1.6 T iyidir
Yorum
-
Ufuk bey yeni yeni alışıyorum araca. Bazı arkadaşlarım pasat yada Süper B al diyorlardı ama aracı görünce bayıldılar. Öte yandan gerçekten 1.4 le 1.6 arasında bu kadar uçurum olacağını tahmin etmiyordum. Aracı sürmesi çok keyifli. Süspansiyonlar, sessizliği, fren mesafesi nebilim bayağı farklı bir araç. Yanlız şu dokunmatik klima hiç olmamış. Görüntü güzel ama kullanışına çok kolay alışacağa benzemiyorum. Birde 1.4 teki gözlük kabı alışkanlığı yüzünden gözlüğü tepemden aşağı salı verdimOrjinal yazı sahibi: ufukkk View PostHayırlı olsun, ben de yaklaşık 6 aydır aynı araca sahibim (SIDI AT).
Manuel 1.4T'dan otomatik 1.6 SIDI'a geçip, bu kadar performans farkı olduğunu söylemeniz, benim daha önce forumda SIDI motorla ilgili olumlu görüşlerimi destekler nitelikte olmuş. Gerçekten de SIDI motorun özellikle alt devirlerdeki yüksek güç ve torku ve bunu uzun süre koruması aracın "basmadan hızlanmasını" sağlıyor. Bu da düşük yakıt tüketimi, düşük ses ve yüksek sürüş konforu anlamına geliyor. Onun dışında eski kasa ile yeni kasa arasında bence en büyük fark süspansiyonların sessizliği... Eski kasada çok fazla "lap lap" ses duyuyorsunuz, makyajlı kasada ise çok büyük kasisler hariç süspansiyon sesi diye bir şey yok.
Bunlarda aracın tuzu biberi olsun.
Yorum
-
Bilmukabele Enis abim.. o lastikleri yabancıya daha pahalı bile satsaydım alışverişten seninle tanıştığım kdr memnun olmayacaktım.. işini gördüyse ne mutlu bana.. allah her zmn iyilerle karşılaştırsın abimi.. allah kaza bela vermesin tekrardan hayırlı olsunOrjinal yazı sahibi: eniskose View Post
Hakan kardeşim lastiklerle 10 bin yapamadan gittiler. Seninde hakkın ödenmez bana büyük kıyağın oldu. Allah hep iyilerle karşılaştırıyor heralde. Şimdi yeni arabamda bridgestone potenza yazlık. Kışlıkta michelin pilot alpin var. Kışlıklar çok büyük hediye oldu.
Yorum
-
Aracınız hayırlı olsun. Hemen hemen herşeyi beğenmişsiniz bu çok önemli keyif almanız açısından. Klimaya fazla takılmayın, sürekli derece ayarı yapacak değilsiniz ki. Aç kapa butonu daha aktif olur. Auto moda alıp dereceyide 24-25 lerde tutarsanız yazın bile yetebiliyor. Kışında zaten bir derece belirlersiniz sürekli auto da çalışır. Ki zamanla dokunmatiğede alışacaksınız ben alıştım gayet seri kullanabiliyorum ihtiyaç olduğunda. Hayırlı olsun tekrardan. 19inc lastikler için en iyi potenza diyorlar lastikçiler özellikle balans açısından. Kış sonrası alacağım lastik sanırım potenza olacak.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
18 inç lastiklerim potenzaydı 19 janta geçince csc6 aldım. Sessizlik olarak konfor olarak daha iyi yol tutuş daha iyi ama michelin pilot sport a da bakmanızı öneririm. Ben ikisi arasında kalıp conti aldım . 10 bin km yol yaptım bunlarda sarmaya başladı ama geçen büyük bir kazayı atlattı orası ayrı. Potenza sert ve yol sesi yapıyor . Şahsen önermiyorum.Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View PostAracınız hayırlı olsun. Hemen hemen herşeyi beğenmişsiniz bu çok önemli keyif almanız açısından. Klimaya fazla takılmayın, sürekli derece ayarı yapacak değilsiniz ki. Aç kapa butonu daha aktif olur. Auto moda alıp dereceyide 24-25 lerde tutarsanız yazın bile yetebiliyor. Kışında zaten bir derece belirlersiniz sürekli auto da çalışır. Ki zamanla dokunmatiğede alışacaksınız ben alıştım gayet seri kullanabiliyorum ihtiyaç olduğunda. Hayırlı olsun tekrardan. 19inc lastikler için en iyi potenza diyorlar lastikçiler özellikle balans açısından. Kış sonrası alacağım lastik sanırım potenza olacak.
Yorum
-
ben ses ve konfor açısından değilde, 19 da balans açısından opel odak cevizlibağda ki lastik ustası ve yine kendi lastikçim potenza balans konusunda bu araçlara en iyisi demişti. Tabi konfor ve sertlik olarak değerlendirmedi. Ki 19 luk için konfor ve yumuşaklığı daha önemli. potenzayı da eledim o halde.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aracı Kayseri den İstanbul'a getirdim. Yalnız trafik yoğunluklarına girerek geldiğim bir uzun yol oldu. Kimi zaman dur kalk yaptım kimi zaman 160- 170 bastım. 800 km yol yaptım ortalama hızım 85 yakıt tüketimim 7 litre idi. Şehir içi henüz 1 hafta oldu ölçmedim. Zaten ev iş yakın olunca pek de dolaşamadım.Orjinal yazı sahibi: mr.big View PostAracınız hayırlı olsun. Yakıt tüketimi ve ortalama hız verilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yorum

Yorum