Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tuning Türkiye Nisan 2010 Sayısı Bayilerde

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Tuning Türkiye Nisan 2010 Sayısı Bayilerde



    Cumhuriyet tarihinin en uzun süreli yayın yapan aylık otomobil ve modifiye dergisi Tuning Türkiye, 87. sayısıyla bayilerde. 4.75 TL fiyatıyla satışa sunulan derginiz bu ay 4 poster hediyesi ve tam 130 sayfa içeriğiyle karşınıza çıkıyor. Nisan sayısının kapak yıldızları Paşaoğlu Servis’ten J’S Racing Honda S2000, Tork Garaj yapımı Subaru Impreza WRX STI ve Otto hifi yapımı Turbo Mugen RR.



    7 Marttaki Florya buluşmamız bu sayıda yayınlanıyor.
    InsigniaTEAM

  • #2
    Ynt: Tuning Türkiye Nisan 2010 Sayısı Bayilerde


    Biraz da yakından tanıtıyım içeriğini;
    HONDA S2000

    Son yılların en iddialı atmosferik modifiyeli S2000’i Tuning Türkiye dergisiyle huzurlarınızda. Body kit’inden fren sistemine, motor modifikasyonun diğer aksesuarlarına kadar ilginizi çekecek olan J’S2000 Paşaoğlu Servis’in itinalı çalışmalarıyla İstanbul caddelerinde boy gösteriyor.


    SUBARU IMPREZA WRX STI

    Türkiye’nin ilk modifiyeli yeni kasa STI’ı olma özelliğini taşıyan Tork garaj yapımı Impreza iddialı motor modifikasyonuyla dergimizin sürpriz isimlerinden. Mükemmel işçilik ve Yüreğir Tekeli imzalı set up’ı ile İzmir’in hızlı araçlarından biri olan STI’ı sizler için Ahmet Kadir Sayılır kadrajladı.




    HONDA CIVIC 1.6

    Zage turbo kiti, profesyonel müzik sistemi, son moda aksesuarlar ve Mugen RR body kit… Bu Honda Civic, A’dan Z’ye modifiyeli.



    ROVER 25 TURBO

    Daha önceden Tuning Türkiye sayfalarından takip ettiğiniz Övgü Aydoğan Savcı’nın Rover’ı güncel haliyle tekrar sayfalarımızda. Bes Servis yapımı Rover 25 Turbo, bir bayanın isteyip de hayata geçirdiği en iddialı projelerden.







    RANGE ROVER SPORT

    Fotoğraf çekimlerini Çırağan sarayında gerçekleştirdiğimiz krallara layık bir araç… Temelli Servis kostümü, One1Car yapımı mat karbon ve mat beyaz renk… Range Rover Sport’ta moda bu sayfalarda…







    BMW M3

    M3 hava yolları sunar. Sahibi pilot olan BMW M3, Modifiye Pit sayesinde adeta bir yer uçağına dönüşmüş. Üstelik şık aksesuarlar ve hifi sistemi de cabası.


    Türkiye’nin ilk ve en çok satan modifiye dergisi Tuning Türkiye’nin Nisan sayısında birbirinden iddialı konular da sizleri bekliyor.







    * GTI efsanesi sona eriyor: Peugeot 205 GTi, Peugeot 106 GTi, Peugeot 206 GTi, Peugeot 306 GTi-6, Peugeot 207 GT ve Peugeot 308 GT modellerini sizler için bir araya getirdik. Her modelin karakteristik özelliklerini anlattığımız GTI konusu arşivinizde mutlaka yerini almalı.







    * Doblo’yla Tercihler Değişiyor: Hafif ticari segmentinin en çok satılan üyesi Fiat, Yeni Doblo ile bu kez aileleri gözüne kestirdi. Bakalım aile babalarını Peugeot ve Toyota kadar ikna edebilecek mi?




    * Amerikan Oto Show: Bu ay sizler için Yeşil Çam’ın emektar araçlarının da bulunduğu Fethiye’deki Amerikan Oto Show galerisini ziyaret ettik. Amerikan otomobillerinin cennet kapısı olan firma’nın kuruluş hikayesi eminiz ki ilginizi çekecek.




    * Cenevre Sporcuları: Cenevre Motor Show’un yıldız oyuncuları bir arada. Fuarın süper spor otomobilleri hakkında bilmek istedikleriniz bu sayfalarda.




    * Motoplus 2010: Motosiklet sektörünün en büyük fuarı olan Motoplus 2010’dan fotoğraflar, en yeni modeller…




    * Opel Astra 1.6 Turbo: 180 HP güç ve 230 Nm Tork değeriyle hot hatch sınıfının yenilenen yıldızı Opel Astra test köşemizde mercek altına alınıyor.

    * Chevrolet Spark 1.2 LT: Şirin ve sportif tasarımıyla yenilenen Chevrolet Spark, test köşemizde sizleri bekliyor.

    * Kia Cerato: Tasarımı baştan aşağıya yenilenen Kia Cerato, uzak doğu kavramını yıkıp Avrupa’lı rakiplerine kafa tutuyor.




    * Efsane Otomobiller: BMW M3 efsanesinin son serileri E90,E92 ve E93 tüm detaylarıyla Efsane Otomobiller bölümünde sizleri bekliyor. Burak Ekmekçiler’in anlatımıyla serinin son sahnesini kaçırmayın.



    * One1Car: Kaplama konusunda Türkiye’nin en geniş renk tercihlerine sahip olan One1Car, Maslak’ta açıldı. Mat kırmızı, turuncu, yeşil, sarı, füme, siyah, beyaz ve diğer tüm parlak renklerle birlikte mat karbon uygulamaları itinayla uygulayan firma, aynı zamanda ruhsat değişikliğini de sizin için yapıyor.

    * Röportaj: Nisan ayında düzenlenecek olan Tuning Show 2010 fuarı ile ilgili CNR fuarcılıkla yaptığımız röportajda bu seneki yenilikleri ve kuralları yakından takip edebileceksiniz.

    * Oto Film: Yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde cam filminin yararları, sağlığınız için gerekliliği masaya yatırılıyor. Aynı zamanda dergiyle birlikte Oto Film’e giden okuyucularımıza cam filmlerinde Nisan ayına özel %20 indirim uygulanıyor.



    * RC Tune: RC otomobil tutkunları için yayınladığımız köşemizde bu ay Hobbyrc’nin İngiltere üyelerinden Murat Şentürk’ün aracı konuk oluyor.

    * RC Garage Tune: Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Hobby RC üyeleri bu sefer de mini garajları ile sayfalarımıza konuk oluyorlar. GKM Garage ismini verdikleri minyatür garajda dinamometre’den yedek parçaya, liftlerden bakım ürünlerine kadar her detay düşünülmüş.

    * Motorsporları: İstanbul’da WRC heyecanı yaşanıyo 15-18 Nisan tarihlerinde İstanbul Sultanahmet meydanı’ndan start alacak olan WRC 2010’da Ken Block’dan Kimi Raikkonen’e, Sebastian Loeb’den Petter Solberg’e kadar bir çok ünlü pilot kıyasıya yarışacak.

    *Etkinlikler: Scooturk.net’in 45 üye ve 85 kişiye gerçekleştirdiği baharın ilk scooter gezisiyle başlayan etkinlik sayfalarında Hobbyrc.com ve Insignia Club Türkiye organizasyonlarını da bulabileceksiniz.

    *Game: Oyun bölümümüzün bu ayki konuğu muhteşem grafikleriyle oyun tutkunlarını ekran başına bağlayan Battlefield oyununun en son versiyonu Bad Company 2.

    4 Dev poster ve 130 sayfalık dolu dolu içeriğiyle Türkiye’nin en çok satan modifiye dergisi Tuning Türkiye, bayilerde.







    Yorum


    • #3
      Ynt: Tuning Türkiye Nisan 2010 Sayısı Bayilerde

      bizimle ilgili resimler?
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

      Yorum


      • #4
        Ynt: Tuning Türkiye Nisan 2010 Sayısı Bayilerde

        Orjinal yazı sahibi: zeytin
        bizimle ilgili resimler?
        etkinlik bölümündeki fotoları nete yüklememişler abi,
        sadece bize özgü değil, diğer sitelerinki de yok. dergiyi alıp bakmak lazım
        InsigniaTEAM

        Yorum


        • #5
          Ynt: Tuning Türkiye Nisan 2010 Sayısı Bayilerde

          yarın alalım

          Yorum

          İşleniyor...
          X