Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çok fena olmuş :(
Collapse
X
-
Ynt: çok fena olmuş
fena olmuş Allah korusun. Allah bu arabayı alacak kişiyide korusun büyük ihtimalle alır yaparlar bunu sonrada satarlar. Büyük ihtimal perte ayrılmıstır ama bunu alıp yapan ve buna ruhsat verende cok.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Ynt: çok fena olmuş
yapma dostum arabanın önü yanmış. LPG tankı arkada. bu tip bir çarpışmada ister elektriksel isterse yakıtsal olsun her türlü yangın çıkabilir. Ayrıca LPGli de olabilir. LPG li araçlar kadar emin olun normal yakıtlı araçlarda yanmaktadır. ama bunlar haber bültenlerinde sadece "araç alev aldı ve yandı" olarak geçtiği için ilgimizi çekmez. ama LPG li araç yandığında "LPGli araç yandı" olarak geçer ki bu da bizde "LPG li araç her an yanabilecek patlayabilecek araçtır" korkusuna sebep olmuştur.Orjinal yazı sahibi: KrMLpg var mış herhalde.
Günümüzde LPG sistemleri "enaz" normal yakıt depoları kadar güvenlidir. ama durup dururken yanan BMWler gbi LPG li araçlarda da mutlaka hatalar olabilir. sonuçta Allah yapısı değil. kul yapısı.
Yorum


Yorum