Duyuru

Collapse
No announcement yet.

***YAZILIM GÜNCELLEMESİ***

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • ***YAZILIM GÜNCELLEMESİ***

    ARKADAŞLAR. MALUMUNUZ BAZI ARKADAŞLARIMIZIN ARABASINA OPEL YETKİLİLERİNİN ÖNERİSİ YADA TURBO KESİKLİĞİ VS GİBİ NEDENLERLE YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPILDI. ANCAK YAZILIM SONRASI ARAÇALRIMIZDA BAZI PROBLEMLER ORTAY ÇIKTI. FORUMDAN TAKİP ETTİĞİME GÖRE BİR ÇOK ARABADA ÇEKİŞTEN DÜŞME, TURBO SESİNİN DEĞİŞMESİ GİBİ SORUNLAR VAR. YENİ YAZILIMIN GELECEĞİ SÖYLENİYOR. KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI? BENZER SORUNLARI YAŞAYAN VAR MI ? BEN DİYORUMKİ BU KONU İLE ALAKALI OLARAK OPEL GENEL MERKEZİNE TOPLU HALDE MAİL ATALIM YADA SIKINTIMIZI ANLATALIM. KONU HAKKINDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
    Doctor

  • #2
    Ynt: ***YAZILIM GÜNCELLEMESİ***

    Arkadaşlar;

    Opel insignia o kadar opsiyonel bir araçki aynı denilen araçlarda bile farklılıklar var servislerdeki güncellemeler araçların seri numaralarına göre yapılıyor çok nadirde olsa ufak tefek farklılıklar oluyor örnek ( araçlarda aracın kapılarını açtığınızda farları ve stopları birde geri vites lambasını yakıyor bazı araçlarda güncellemeden sonra geri vites lambası yanmıyor ) bunun gibi farklılıklar çıkıyor minor hata diyebiliriz şimdiye kadar major bir hata ya raslanmadı öyle yada böyle evimizdeki windows prg. nasıl güncelliyor isek bu araçlarıda güncelliyeceğiz opele güvenmekten başka çaremiz yok.

    ilk çıkan yazılımlar geldikleri gün benim aracıma yükleniyor şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.(Servis iş yerime 400 mt mesafede olduğu için ) yeni çıkacak yazılım hakkında yorum yapmak yanlış oluyor çünkü bir çok modülün yenilenmiş hali oluyor ama genel olarak turboyla ilgili bir iyileştirme olması bekleniyor.

    Ben yüklettikten sonra bilgi veririm.




    2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

    Yorum


    • #3
      Ynt: ***YAZILIM GÜNCELLEMESİ***

      TURBO İYİLEŞTİRMESİ YANİ OLURSA ÇOK İYİ OLUR. ÇÜNÜ ÇOK ARKADAŞTA AYNI PROBLEM SÖZ KONUSU. HABERLER BEKLİYORUM..
      Doctor

      Yorum


      • #4
        Ynt: ***YAZILIM GÜNCELLEMESİ***

        fatih abi serviste sikayet listenize pardon sayfalarınıza baktım o nedir ya ahahah 3 4 sayfa sikayet

        Yorum

        İşleniyor...
        X