Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni passat

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Yeni passat

    devamlı kıyas olduğu için açtım konuyu.Kasımda geliyormuş ve fiyatları belli olmuş.Bence donanım ve motor özellikleri olarak istedikleri fiyat yüksek gibi duruyor.Ben şahsen yıkar geçer ortalığı başka araç satılmaz diye düşünüyordum ama ne kasa ne çizgi nede donanım hatta fiyat olarak bizim araçların yanına gelemezde bu ülke halkı gene de bu araca satış rekorları kırdırır.
    Yanlız kasa ve fiyat olarak bu ara sportage i tek geçerim.Benzinlisi tabiki

  • #2
    Ynt: Yeni passat

    yeni passat fiyatlari okadar da ucuk değil 1.4 122 hp highline donanim 67600 gibi ve donanim da fena değil deri koltuklar felanda dahil. amaaa kesinlikle sportage 10 numara olmuş ayni fikirdeyim. acaba babaya da sportage mi alsak kandirip onu ben de sebeplenirim arada
    Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

    Yorum


    • #3
      Ynt: Yeni passat

      O fiyata bide metalik renk farkı da ilave edeceksiniz.Bana sorasan çok pahalı.Bizim araçlara göre çünkü özellik olarak daha fazla yız.
      Bide imkan varsa peder inizi kandırın tabiki yolda görüyorum hakkatten çok şık bir kasa ve 51-52 gibi fiyatı var.Kia değilde başka marka olsa rekorlar kırardı.

      Yorum


      • #4
        Ynt: Yeni passat

        highline'da sadece renkli dokunmatik ekranı ve alcantara döşemeyi seviyorum. geri kalan hepsi için Insignia tercih edilir.
        InsigniaTEAM

        Yorum


        • #5
          Ynt: Yeni passat

          artık İnsiqnia için de dokunmatik ekran opsiyonu mevcut hem bizim erqonomik spor deri döşememiz onların alcantara deri döşemesini her türlü döver üstelik onun artık bej renk seçeneği de var. artık passat sıradanlaştı.. sadece passat da değil VW sıradanlaştı.. motoru ve şanzımanı olmasa kimse o kadar düşünmez bile VW yi.

          INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

          Yorum


          • #6
            Ynt: Yeni passat

            bu arada Türkiye ye özel sunulan Exclusive modeli listede yok.. qerçi olsa da birşey fark etmez zaten araba özel sipariş olduğundan 1 buçuk 2 ayda qeliyodu nerdeyse..

            INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

            Yorum


            • #7
              Ynt: Yeni passat

              Yeni Passat ın boyutları

              uzunluk : 4769 mm
              qenişlik : 1820 mm
              yükseklik : 1470 mm

              iz qenişliği ön/arka : 1552/1551

              İnsiqnia boyutları

              uzunluk : 4830 mm
              qenişlik : 1856 mm
              yükseklik : 1498 mm

              iz qenişliği ön/arka : 1585/1587 mm

              INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

              Yorum


              • #8
                Ynt: Yeni passat

                Benim dikkatimi çeken bagaj hacmi oldu İnsignia NB 500 lt. Passat 565lt.İnsignia ST bile bu değerde değil.Ve işin garip tarafı istepnesine tam yazıyor.Oldukça derin bir bagajı olmalı ya da iç mekandan çalmışlar.Ne olursa olsun bu tiple İnsignia'nın yanından geçemez.Hiç ilgimi çekmedi ben CC'den sonra daha sportif bir Passat bekliyordum ama bu sanki seviye küçültüp Jetta'ya yaklaşmış.Bakalım gelsin belki canlısına gözümüz alışır
                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

                Yorum


                • #9
                  Ynt: Yeni passat

                  eski passat la aynı hersey kısaca makyajlayıp kakalıcaklar

                  Yorum


                  • #10
                    Ynt: Yeni passat

                    baqaj hacmi qeniş evet benim de dikkatimi çekti.. ama baqaj hacminin qeniş veya dar olması önemli değil kim baqajı tam manasıyla kullanıyo ki bu arabalarda.. o sadece bi prestij yaratmadır.. teknik blqilerde yeni motoru 1.6 TDI 105 HP nin yakıt tüketim değerleri dikkat çekici bana qöre, ş.içi 5.2 ş.dışı 3.8 ortalama 4.3 lt tüketim değerleri.. ama ayrı bi tartışma konusuysa, bu motorun 1500-2500 dv/dk 250 NM tork qücüne sahip olması ve 1499 kq. aracı qerçekten nasıl bu kadar rahat taşıyacağı... eğer qerçekten bu değerler elde ediliyorsa bunlar qüzel sonuçlar.

                    INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

                    Yorum


                    • #11
                      Ynt: Yeni passat




                      dün arkadaşla qeçerken bi uğradık VW ye.. izlenimlerimi aktarayım,

                      iç mekan, arka koltuğa oturduğumda çokta qeniş bi araba hissi vermedi yine, diz mesafesi yeterli, baş mesafesi de iyi.. ama dar, yanyana 3 kişi otursa ha doğanda oturuyosun ha passat ta... sürücü koltuğu da bana dar qeldi sıkıldım kaldım koltukta kilolu değilim kilodan değil bu karşılaştırmam, ama İnsiqnia nın kokpiti ve sürücü bölümü daha qeniş ve daha rahat qeldi bana.. zaten İnsiqnia da ninip passata binince bunu rahatlıkla anlıyosunuz qüneşliklerdeki aynalar dikkatimi çekti, çok şık olmuştu, sürqülü sistem yapmışlar, indirdim qüneşliği ve bizimki qibi kapak olduğunu qörmedim ayna koymamışlar mı diyodum arkadaşım sürqüyü açtı (tıpkı vites arkasındaki bölüm qibi) ve sürqü açılınca üst tarafta ışığıda yandı, yolcu tarafı da öyleydi.. torpido kapağının açılmasına bayıldım ama yavaşça iniyor bizdeki qibi serbest değil.. soğutmalıydı 4 lüleri yakan düğmeyi aşağıya klima tuşlarının altına alıp onun yerine analoq bi saat koymuşlar Mercedes özentiliği qibi qeldi bana.. ama şık olmuş.. ve en beğendiğim yanı, kapılarının kapanmasına bayıldım, çok sağlam bi his veriyor, kenarında kullanılan izolasyon malzemesi lastikleri filan mükemmel olmuş çok sessiz kapanıyor.. ses sistemi hoşuma qitti bass sistemi çok iyiydi ön taraf, farları filan sinirl bakıyor aqresif duruyor.. park lambalarını açtım bana BMW ninki qibi qeldi, sarı yanıyor ve yuvarlak lansman donanımıydı 1.4 122 HP TSI Comfortline ydi benim baktığım, zaten bi tane vardı, renkli dokunmatik ekran vardı, otomatik park asistanı vardı hem paralel hem düz park pilotu maad Mercedes C qibi, sürücü koltuğu yükseklik ve bel elektrikli ileri qeri manuel.. viteste manueldi ve bizim arabalara qöre daha kemiksizdi sanki... debriyajı yumuşaktı.. özellikle süspansiyonun yumuşaklığını ve yol tutuşunu çok met ettiler çok idda etti bilmiyorum nasıl, perşembe qünü test için davet ettiler, 1.6 TDI 105 HP manuel vites qeliyormuş test aracı.. onlarda start/stopta varmış baqaj evet biraz uzundu bizimkine qöre ama çokta değildi qenişde değildi.. orijinal ebat yedek lastik vardı.. baqaj kapağıda bizimki qibi kendi kalkıp yavaşça duruyor, kapatınca da oldukça ağır olduğunu hissettim bilmiyorum neden öyle... zaten süspansiyon + DSG şanzıman + VW motoru olmasa passat alınacak bi araba değil.. arka qörünüşünü skoda süperB e benziyor dedim.. adam da özellikle VW Pheton a benzetti ama yorum sizin.. son o bildiğimiz passat ı olanlar akın ediyodu bayiye meraklı meraklı inceliyolardı valla nedir bitmez bizim bu milletteki passat sevdası dknow ha bide, VW nin artık yavaş yavaş büyüyerek Audi nin yerini aldığını skodanınsa VW nin yerine qeldiğini söylüyodu adam.. yorum sizin.. ama arka tampondaki krom çizqiler, yan marşpiyeller, ve ön tampondaki krom, kokpitteki analoq saat, arka qörünüm ve iç mekanın hala aynı kalması passat ı yine ağır araba olarak qösteriyor hissettiriyor.. İnsiqnia sportiflik açısından biraz fazla sportif kalıyo yanında..

                      INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

                      Yorum


                      • #12
                        Ynt: Yeni passat

                        Evet arka taraf aynı Phaeton


                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

                        Yorum


                        • #13
                          Ynt: Yeni passat

                          İnceleme için teşekkürler Murat
                          Ön kısım polonun aynısı,arka kısım bana da super b yi hatırlattı ve çok kötü duruyor.Ama yine peynir ekmek gibi satacaklar bunu.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

                          Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

                          5.25 Xdrive ///M(azot) Power

                          Yorum


                          • #14
                            Ynt: Yeni passat

                            Arka olmamış aynı Superb deki gibi yakışıksız ve çirkin

                            İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                            35GB5825  A Rh+

                            Yorum


                            • #15
                              Ynt: Yeni passat

                              Bence eski passat daha oturaklı duruyordu.CC den sonra güzel birşey beklerken bu tam bir facia...Çok basit duruyo fazlasıyla köşeli
                              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X