Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opelden Şikayetçiyim!!!

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Opelden Şikayetçiyim!!!

    Arkadaşlar benim 2009 model 25.000 km de İnsignia 1.6 Turbo aracım var, yaklaşık 4-5 gün önce, gece aracı park ederken debriyaj pedalından ayağımın altına yaklaşık 10 cm lik plastik bir çubuk düştü. Çubuğu alıp ne olduğuna bakarken debriyaj pedalının boş olduğunu anladım. Dolayısiyle araç marşa basmıyordu. Neticede Opel Asistanı aradım onlar bir çekici gönderdi, daha sonra araç Opel Yetkili servisine çekildi, ertesi gün servisi aradığımda aracın arızasının basit olduğu ancak (gerekli plastik çubuk diyeyim ben) parçanın ellerinde olmadığı tahminen 1 hafta 10 günde geleceği ancak daha uzun sürme ihtimalininde bulunduğu, parça geldiğinde garantiden parçanın değişeceği tarafıma söylendi. Tabii ben çok şaşırdım, ancak daha sonra aracın parça bekleyeceği sürede yerine opel asistan tarafından ikame araç temin edileceği tarafıma bildirildi. Buraya kadar tamam mecburen kabul ettim, ancak bugün opel asistan aradı, aracımın alınışı 1 yılı geçtiğinden ikame aracın 4 günlüğüne verildiğini ve ikame aracı geri almaları gerektiğini söyledi, o halde bana aracımı yapın verin , neticede benim hatam değil, araç fabrikasyon hatalı ki parça garantiden değişiyor zaten, sizin parça bulundurmamanız yüzünden ben belirsiz süre sizin parça getirmenizi bekleyemem dedim. Ancak hiçbir şekilde yardımcı olmadılar, Bunun üzerine Opel Türkiyeyi aradım, mağduriyetimi ilettim, oradakilerde biz size en kısa zamanda döneriz dediler bende bugün mutlaka dönün ikame aracı saat 18.00 de alacaklar dememe rağmen hala hazırda arayan olmadı.
    Konuyu toparlayacak olursak, ben şu kararı aldım. Kesinlikle Opel markası güvenilecek bir marka değil. Ben araçla kaza yaparım benim bir hatam olur, tamam 4 gün verirsin ikame aracı ama buradaki benim hatam değil, sen aracını hatalı üretmişsin üzerine birde benim paramla 1 TL etmeyecek plastik bir parçayı elinde bulundurmuyorsun, ve sonucunda ben 50-60 milyar ödeyerek aldığım aracımı ne zaman geri alacağım belli değil ( 1 hafta - 10 gün dediler ancak bugün servisi aradığımda hala parçanın ne zaman geleceği belli değil dendi.) Şimdi öncelikle ben opel türkiyeden şikayetçi olmak istiyorum, neticede 9 aylık bebeğim var gece ateşi çıksa araç yok!! Kesinlikle mağdur olduğuma inanıyorum, ve bunun acısını da çıkartmak istiyorum. Bu yüzden bilgi sahibi olan arkadaşlar yol gösterebilirse sevinirim. Ayrıca kesinlikle de Araç tamirden çıkar çıkmaz satacağım aracı ve önüme kim gelirsede kötüleyeceğim bu markayı.bir daha da Opel marka bisiklet görsem kaçacağım!!!!

  • #2
    Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

    allah kolaylık versın hakkınızı aramanız guzel bır sey herkez de sızın gıbı yapardı sanıyorum ve haklısınız daama tekbır servıs ıcın butun markayı kotulemek ne kadar dıgru onuda sıze bırakıyorum opel turkıye yı bırkac kez aradım ve her dafasında gerı donus oluyor mutlaka ama ben tekrar aramanızı tavsıye ederım
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

    Yorum


    • #3
      Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

      Canınızı sıkmakta çok haklısınız,ben Opel'in bu sıkıntıyı çözeceği kanısındayım.Gerçekten çok geçmiş olsun.Bir de varsa kasko şirketiniz ile de görüşmenizi tavsiye ederim
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

      Yorum


      • #4
        Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

        opel tr yi keşke bir kaç kere daha arasaydınız bugun... opel sağlam marka ama aynı şeyi opel tr için söyleyemeceğim bende...
        F30 Sport+

        Yorum


        • #5
          Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

          Walla burada bir tek servis oldukça iyi niyetle hareket ediyor, ancak ellerinde parça yok ve ellerinden gelen yardımı yapıyorlar ancak Opel Türkiye son derece ilgisiz kaldı bu duruma.. O yüzden opel markasından soğudum. Herkez servisten şikayetçi ama benim olayımda en iyi niyetle yaklaşan servis oldu açıkçası..

          Yorum


          • #6
            Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

            ben 1 parça için 1 buçuk ay bekledim üstelik araçta vermediler. isterseniz aracı satmayı deneyin. internette 250 tane satılık insignia var.
            [center][center]      

            2010 Mercedes C 180K AMG blackline

            Yorum


            • #7
              Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

              Kasko yapan firma ancak kaza sebebiyle araç serviste kaldığında ikame araç sağlıyormuş, bu olayda kaza vs yok, parça arızalı garantiden değişecek parça bu durumda kasko firmasıda ikame araç sağlamıyor... Topu Opel firmasına atıyor ama onlarda göğüs istopuyla taca yolluyor........

              Yorum


              • #8
                Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

                çok güzel analiz
                [center][center]      

                2010 Mercedes C 180K AMG blackline

                Yorum


                • #9
                  Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

                  Kesinlikle satacağım ama şu durumda araç çalışmıyor boşyere alıcıyı korkutur bu durum, Aracın arızası aslında o kadar önemsiz ki, parça 10 cm lik plastik bir çubuk yerinden çıkmış çıkarkende ucu kırılmış dolayısiyle yenisi gerekiyor, yani sanayiye gitsem parçacı da olsa para bile alınmadan verilebilecek bir cinsten.

                  Yorum


                  • #10
                    Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

                    aracı alalı 1 yıl geçtiği için ikame aracı 4 günlük veriyorlarmış.Ben hayatımda böyle bir saçmalık duymadım.Neden 2 yıl garantili o zaman?
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

                    Yorum


                    • #11
                      Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

                      böyle bunlar maselef 1 parça için önce opel merkezde sordururlar sonrada ilk gelen gemiyle sipariş veririler
                      [center][center]      

                      2010 Mercedes C 180K AMG blackline

                      Yorum


                      • #12
                        Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

                        Araçlarımızı sıfır alırken böyle sıkıntılarda ne gibi haklarımız olduğunu sanırım çok iyi bilmiyoruz.Acaba bu uygulama sadece opele mahsus bir uygulama mı?Acaba diğer markalarda da aynı durum sözkonusu olurmuydu?
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

                        Yorum


                        • #13
                          Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

                          Opelin her serviste parça stoğu tutturması lazım tabi kendisininde sağlam bir deposu olması lazım,herşey sattım bitti olmamalı.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

                          Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

                          5.25 Xdrive ///M(azot) Power

                          Yorum


                          • #14
                            Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

                            bmw de böyle bişi olursa ellerinde mutlaka vardır parça. ben size söyleyim bmw nin öreneğin en büyük sıkıntısı kaza vs gibi kaporta işlemleridir minimum 1 ay
                            [center][center]      

                            2010 Mercedes C 180K AMG blackline

                            Yorum


                            • #15
                              Ynt: Opelden Şikayetçiyim!!!

                              Ben parça neden arızalı, sağlam değil, niye bozuldu vs demiyorum, Olabilir.... İnsan yapımı neticede.... benim dediğim neticede D sınıfı araç alıyoruz, firmanın bizi üzmemesi gerekir diye düşünüyorum, bu kadar yüksek bedeller ödeyip araç alıp sonrada elimde parça yok bekle....., tamam da ne kadar bekleyeceğim?......... Belli değil keyfim ne zaman gelirse o zaman gelir parça yaparız. Böyle bir mantık varmı? O zaman hata sende beni mağdur etme, benim hatamla araç servise girer o zaman anlarım ama bu senin hatan ve ben aracımı kullanamıyorum.. En azından benim mağduriyetimi azalt, ikame araç ver. İkame araç veriyorsun.. 4 günlüğüne.. Ne alaka. o halde sende 4 günde getirt parçayı yap aracımı bana teslim et.. Al ikame aracını, meraklı değilim her tarafından ayrı ses çıkan ikame aracına, Saat başı arayıp da aracı kaçta gelip alalım diye sorma. Adama anlatıyorum görüşmeler yapıyorum belki araç bende kalacak diyorum, adam abartmıyorum saat başı arayıp arabayı istiyor..

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X