Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia ve diğerleri

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #61
    Ynt: insignia ve diğerleri

    bi insignia bende olcak neler yaparım neler


    1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

    Yorum


    • #62
      Ynt: insignia ve diğerleri

      benim oğlan doğmadan evvel bir passatla kapışmıştım. genç bir arkadaş kullanıyordu. basın ekspresste biraz takılmıştık. arabayı süsletmişti, gelin arabasıydı yani ama içi boştu sadece şoför vardı. sport modda biraz takıldım arkasında. direksiyonu iyiydi arkadaşın ama önümüz açılınca üstüne çıkıyordum sürekli. bu arada aracı 2.0 TDI dı. fatihin deyimiyle zıplamamız boyunca sürekli 4 viteste kaldım, hiç vites değiştirmedim ancak 120 den sonra bizim araçlar içinden geçer bence dizel passatın. Civiclere hiç bulaşmayın derim. yorulduğunuza değmez. Hanımı doğuma götürürken birinin üstünden atlamak zorunda kaldım. sonra kendime kızdım doğuma mı gidiyorsun yoksa allah göstermesin ölüme mi diye.

      ANCAK TABİ Kİ ARAÇLARIMIZDAN KEYİF ALACAĞIZ AMA HAYATIMIZI RİSKE ATMANIN DA ANLAMI YOK. HEP SÖYLERLERDİ YAVAŞ GİT SAĞLIKLI GİT DİYE. KENDİ KENDİME NE İÇİ SÖNMÜŞ İNSANLAR DERDİM. OĞLUM DOĞDUKTAN SONRA BENDE AYNI OLDUM BİRAZ HIZLANINCA ELİM AYAĞIM TİTRİYOR ARTIK.

      kazasız belasız yolculuklar herkese...
      Renault!!!

      Yorum


      • #63
        Ynt: insignia ve diğerleri

        +1

        cok dogru, kendi araclarımız daha hızlı gıtcek dıye kendimizin ve özellıkle baskalarının hayatını riske atmamalıyız, bence onemlı olan karar verebılmek, basılıcak yerle basılmayack yerleri bılmek, mantıgını kullanmak, baska suruculere saygı gostermek, trafıkte tek araba kullanan bız degılız, elbette yerı gelcek baskalarıyla yarıscaz, makaslara gırcez vs vs ama benım tavsıyem bunları kımseyı rahatsız etmeden, tehlıkeye sokmadan yapmak, hersey olana kadar, kendıne yada baskasına zarar verdıkten sonra hersey ıcın cok gec oluyo, keske dıyosun keske yapmasydım, bu kadar basmasaydım ama artık cok gec gıden gıdıyor.... hepimize kazasız belasız surusler....

        Yorum

        İşleniyor...
        X