Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GM TÜRKİYE ŞİKAYET

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Ynt: GM TÜRKİYE ŞİKAYET

    Az önce aşağıdaki mesaj geldi. Dünden beri e-maillere bakmıyorlar galiba Bakalım en kısa sürede dönüş ne kadar sürede olacak?

    Sayin Musterimiz ,

    Oncelikle Opel araclarimiza gosterdiginiz ilgiden dolayi tesekkur ederiz.Gondermis oldugunuz elektronik postaniz elimize ulasmistir. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılacaktır.


    Sorulariniza cevap verebilmemiz icin bize 0800 415 98 02 (ucretsiz hat) ya da 0232 853 23 30 numarali telefonlarimizdan ulasabilirsiniz.

    Size yardimci olabilmemiz icin kisisel bilgileriniz ve tarafinizla yapilan telefon gorusmelerimiz musteri iliskileri sistemimize kayit edilecektir.

    Saygilarimizla,
    General Motors Turkiye

    Yorum


    • #17
      Ynt: GM TÜRKİYE ŞİKAYET

      Aslında Bu Konuda, Varsa Tüketici Haklarının İlgili Maddesi İle Üzerlerine Gitmek Gerekir. Ben Bilmiyorum. Avukat Arkadaş Varsa Yardımcı Olabilir. Acaba Avrupada Bu Tarz Uygulamalar Yapılıyor mu. Yapılıyorsa Ne Şekilde Karşı Çıkılıyor Tüketici Tarafından. GM e, Yıllardır Ürettiği Araçlar İçin Saygı Duymak Gerekir. Ancak Bu Saygı Suistimal Ediliyor İse, Mutlaka Bir Şeyler Yapılmalı. Örnek Olarak Ses Getirecek Bir Dilekçe, Şikayet Mektubu vs. Hukuki İçerik Bakımdan En Doğru Biçimde Nasıl Yazılabilirse Bu Şekilde Yazılarak Forumda Paylaşılabilir. Ve Matbu Olacak Bu Hukuki Yazı, Topluca GM Türkiye ve GM Global e İntikal Ettirilebilinir.
      Yardımcı Olabilecek Bir Avukat Arkadaşımız Yok mu Acaba?
                                                            

      Yorum


      • #18
        Ynt: GM TÜRKİYE ŞİKAYET

        Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Orjinal yazı sahibi: msaltin
        Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Orjinal yazı sahibi: smg05
        İnşALLAH iyi bir cevap verirler.
        Birinin Cevap vermesi değil konu mutlaka cevap veriyorlar ama genelde Şirtket stratejisi konuları olduğu için istenilen net bilgiye ulaşmak çok zordur genel olarak araç fiyatları fazla değişmiyor ama ikinci eldeki fırsatçılar yüzünden araçların fiyatı düşürülüyor bu konularla iligi bir sürü mesaj yazıldı bizler toplu hareket etmedikçede böyle gider bütün site sahibinden.com'a ortalam 55-60 bin tl fiyat koysun ve düşmesin 2 ay içinde araçlarımız değerinde gider.
        Bence sadece 2.el ilanlarına 55-60 bin TL yazmak yetmez. Kimsenin 60bin TL verip, sıfırını bayiden 65bin TL ile alabileceği 2. el bir araba alacağını sanmıyorum. GM Türkiye istikrarlı bir fiyat politikası uygulamalı. 75bin TL verip araba alanlar da bir ay sonra aynı arabanın 65bin TL olduğunu görünce küplere biner. Arabanın değeri neyse orada kalmalı.
        Bu konuda üstüme yok, çok güzel fiyat yazıyorum sahibinden.com'a

        [shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

        Yorum


        • #19
          Ynt: GM TÜRKİYE ŞİKAYET

          Herkese yeniden merhaba,

          Beklediğim gibi oldu ve aradan geçen onca zamandan sonra 2 gün önce OPEL Türkiye’den aradılar. Konuyla alakalı olarak kendilerinin de geçmiş fiyatlarla ilgili araştırma yaptıklarını, tek karar merciinin kendileri olmadığını, gümrük ve yurda giriş fiyatlarının da etkili olduğunu, bunları müşterilerine minimum etki ettirmeye çalıştıklarını belirttiler.

          2011 model yılından 2012 model yılına geçişlerde fiyatların arttığı, Ocak.2012’de 2011 modeller 68.000 TL ve 2012 modellerde 72.300 TL’den satılıyormuş. Ayrıca geçen sene 2011.Mayıs ayında 65.947 TL’den aracın satıldığını, 2012.Haziran itibariyle indirimin devam edip etmeyeceğini bilmediğini söylediler.

          Konuşulanları e-mail yolu ile yazılı dönüş yapamayacaklarını, yalnızca telefon ile bilgi verebildiklerini söylediler. Bu dahi GM Türkiye’nin müşteri memnuniyetine olan yaklaşımını belli ediyor. Diğer grup altında satılan araçların sırf GM Türkiye’nin anlayışı sebebiyle OPEL’i geride bıraktığını, bunun sonucunda da OPEL’in Türkiye’de yerinde saymaya devam edeceğini belirterek telefonu kapattım.

          Tüm forumda konuşulanları doğrular nitelikte bir yaklaşım değil mi sizce de? Bana kalırsa daha da söylenecek söz yok

          Yorum


          • #20
            Ynt: GM TÜRKİYE ŞİKAYET

            2005 yılı ocak ayında liste fiyatı 46.000,00 tl olan vebinbir pazarlıkla 42.100,00 tl ye aldığım vectra c design edition , iki ay sonra 38.000,00 tl ye düştü.

            demek ki yıl olmuş 2012 değişen bişey yok, boşuna yırtınıp durmayın. opeli kabul eden böyle edecek

            edit imla..

            Yorum


            • #21
              Ynt: GM TÜRKİYE ŞİKAYET

              Bir Anektot, Yeni Araç Alacaklara Yardımcı Olabilir..
              2010 Kasım Benim Araç Showroomda Duruyor ve 56.700 Tl Fiyat Var Üstünde. Kaporasını Verdim Ama Pazarlığını Yapmadan Acele ile Çıktım. Sonra Pazarlık Yapmak Şartı İle Verdim Kaporayı.
              Ankaradaki Kuzenim 1 Ay Kadar Önce Captiva Almıştı Onu Aradım ve Bana "Sen Bi İki Gün Bekle Abi Dedi." Bu Arada Ben Bursadaki Neskar a Gittim Topu Tarağı 400 TL İndirim Yaptılar. Ankarada O Zaman 3 Tane GM Satıcısı Vardı. Benim Kuzen 3 ünü Birbirine Düşürmüş. Birine Captivayı Aldık Ayağımız Alışsın Bi de İnsignia Alalım Demiş. Diğer İkisine de Captivayı Alamadık Bari İnsigniayı Sizden Alalım Diye Fiyatları Almış. Sonra, Bak O Şu Fiyata İniyor Siz Altına İnin Sizden Alalım Diye Köylü Pazarlığını Devam Ettirmiş.
              3. Gün Sonunda Bir Satış Temsilcisi Bayan Beni Aradı ve Bursadaki Aracın Aynısını 51.100 TL ye Herşey Dahil..! Anahtar Teslimi Vericez Dedi.
              Sıra Bende. Derhal Neskar ı Aradım ve Ankaradan Arayan Temsilcinin Tel. Numarasını, Kendilerini Deşifre Etmemek Şartıyla Teyit Almaları İçin Bursa Satış Temsilcisine Verdim. Tamı Tamına 10 Dakika Sonra Arandım ve Cevap: "Beyfendi Satış Üst Yönetimimzle Sizin İçin Konuştuk ve Biz de Aracı Size 51.200 TL ye Verebilmeyi Kararlaştırdık"
              Bendeki Cevap: "Madem Çok Uğraşmışsınız Alıyorum" Oldu.
              Burdan Şu Sonuç Çıkabilir. Aracı Zararına Satamayacaklarına Göre, Stoklara Göre Fiyat Belirliyorlar.
                                                                    

              Yorum

              İşleniyor...
              X