Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Türkiye'ye teşekkürler

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #31
    Ynt: Opel Türkiye'ye teşekkürler

    Orjinal yazı sahibi: Onat89
    Orjinal yazı sahibi: dawn1974
    Hepinize tesekkur ederim. Onatcim ben siparisi iki ay once verdim . Ama araba yeni ciktigi icin ve daha turkiyeye kontenjan ayrilmadigi icin jant da gonderilmedi. Arabalar yeni gonderilmeye basladigindan dolayi jantda daha yeni yola cikti. Onu demek istedim. Yoksa arabalar yolda.
    iyimiş hayırlı olsun abi güle güle eskit
    Onatcığım sanada tekrar teşekür ederim

    Yorum


    • #32
      Ynt: Opel Türkiye'ye teşekkürler

      Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
      şafak kardeşim güle güle kullanırsın inşallah,bugün odak tarıkla tanıştım senin kulaklarını çınlattık,mavişleri söktürmüşsün uğraştığın için üzüldüm emeklerin boşa çıktı neyse hayırlısı olsun,tevekkelli pazar günü parlatma resimlerinde seni gördüm maviş aracı göremedim başkasıyla gelmiş herhalde dedim kendime,sevgilerimle
      Sormayın Ferhan bey kaplama konusunda biraz ahbap işi oldu.Saolsun Murat arkadaşım çok uğraştı ama onunda yapacağı birşey yok.Renk on numara oldu ama işcilikde çuvalladık.Neyde denemiş oldum.Hevesimi aldım.

      Yorum


      • #33
        Ynt: Opel Türkiye'ye teşekkürler

        Biraz önce Opel Türkiye'den Tuba hanım kendileri aradı ve gümrük işlerinin bu gün biteceğini (bir aksilik çıkmaz ise)Haftaya Jantlarımın takılacağını müjdeledi.Tuba hanıma İnsigniateam den olduğumu söyleyince bildiğini ve orda hakkında yazılandan dolayı teşekkür etti.Bence Opel Türkiyede baz şeyler değişiyor.En azından Güçlü bir İNSİGNİATEAM Ailesi bazı şeylerin değişmesi için önayak oluyor.

        Yorum

        İşleniyor...
        X