Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk Servis İçin Nereye Gitsem?

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • İlk Servis İçin Nereye Gitsem?

    Merhabalar,
    2016 model insignia cosmo paket aracımı servise götürmek istiyorum. Aracım şu anda 48500 km de.
    Baktırmak istediğim konular:
    1) Rutin bakım yaptırabilirim. Aracı aldığım kişi yaşlı bir amcaydı. Sağlık sorunları nedeniyle maddi açıdan zor duruma düşmüş. 45000 bakımını sanayide yeri olan bir arkadaşına yaptırmış. Ücretsiz bakım yaptırdığını söyledi. Bu nedenle her şey tam yapıldı mı emin değilim. İçimin rahat etmesi için 45000 bakımını baştan yaptırma taraftarıyım.
    2) Sağ ön kapıda sanırım trim sesi diye tabir edilen bir tıkırtı var. Motor devri yükseldiğinde, arnavut kaldırımlı yollarda ve müziğin sesi açıldığında duyuluyor. Amcamız yaşı gereği umursamamış olabilir ama ben araç içindeki seslere karşı çok hassas olduğum için baktırmayı düşünüyorum.
    3) Ön tampon, arka tampon ve tavanın port bagaj bağlantı noktasında boya dökülmesi var. İnternetten okuduğum kadarıyla insignialarda olabiliyor. Tamponlara temizlik boyası ve tavanın kenarına serçe parmağı kadar boya yaptırabilirim.
    4) Aracı almadan birkaç gün önce amcamız alttan aracı vurmuş. EFT oto ekspertizde detaylı baktırdım. Şu anda sorun yok dediler. Ama radtatörde ezik olduğunu ve "İntercooler hortumlarında yağlanma var, İntercooler üzerinde ezik deformasyon olduğunu" söylediler. Kontrol amaçlı buna da baktıracağım.

    Şimdi bunlar için hangi servise gitsem karar veremedim. Evim Fatih-Topkapıda. İşyerim Şişli'de. Zeytinburnundaki Opel Odak evime çok yakın ama internette bu yerle ilgili çok olumsuz yorum var. İşyerime de Gayrettepe'deki Opel yakın. Burası için de özellikle yoğunluk nedeniyle çok olumsuz şeyler yazmışlar.
    Bir de Bayrampaşa'da Ersu Özel Servis'i gördüm. Yorumları iyi. Aracın garantisi de bittiği için buraya götürmeyi düşünüyorum.

    Servis konusunda öneriniz, yorumunuz nedir?

  • #2
    Rutin bakımları için ve temizlik boyası için Opel Çetaşı tercih edebilirsiniz. Her bakımda orayı tercih ediyorum. Bayiiliğinin eskiliğindenmidir yada ciro yüksekliğinden mi bilinmez diğer opel servislerine göre fiyatları biraz daha iskontolu ve müşteri ilişkileri açısından da memnun kaldığım bir servis.
    • Insignia 1.6 T 170Hp Cosmo+Still Paket
    • Antara 2.0 CDTI 150Hp Cosmo

    Yorum


    • #3
      Opel gerçeğe gidin servis müdürü Zeki beye selamimizi söyleyin yardımcı olur.



      2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

      Yorum

      İşleniyor...
      X