Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antalya - Gün-Las Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Antalya - Gün-Las Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

    Gün-Las Güney Lastik ve Motorlu Araçlar Tic. ve Serv.Hizm.Ltd.Şti.
    Antalya, Antalya-Kemer Yolu Hurma Mevkii, Petrol Ofisi Dolum Tesisleri Yanı Günlas Plaza
    Tel.: 242-2592200
    Fax.: 242-2592000
    Email: gunlas.opel@yahoo.com
    InsigniaTEAM

  • #2
    Ynt: Antalya - Gün-Las Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

    Aracın tatil sonrası yakıt verilerini iletemeden Günlas'ta yaşadığım bir olayı aktarmak istiyorum.İstanbul'dan şıkıp Kırlareline gelince servis işleri de sarpa sardı. En yakın servis Lüleburgaz'da. USB çıkışı problemi için aracı bırakmam gerektiğini söyledikleri için şimdilik oraya gidemiyorum.
    Tatil için Antalya'ya gitmişken servise de bir uğramak istedim.
    Önce eve daha yakın olduğu için Hedef Oto. ya gittim, ancak artık yetkili olmadıklarını ve işlem için ücret alacaklarını söyledi. Bunun üzerine diğer sevise gittim.
    Aynı zamanda aracın sağ arka tarafında bagaj kapağını kapattıkça sallanan tavan dçşemesinin uzantısı canımı çok sıktığı için onu da gösterecektim.
    Karşılama çok sıcak, servis çok yoğun, hava çok sıcak, içierisi serin, vs. vs.
    Servis görevlisine sorunu anlattım. Önce kaporta bölümüne, daha sonra da USB için ayrı bir bçlüme gideceğini söylediler. Bu arada saat: 10:00
    Saat 11:00: Problemi hala çözüyoruz
    Saat 12:00 Problemle ilgilenmeye devam ediyoruz
    Saat 12:30 Buyrun aşağıda öğle yemeği yiyelim (Anlıyorum ki servis kapandı, yemek molası)
    Saat 13:30 Problemle ilgilenmeye yeniden başladık
    Saat 14:30 Sizin probleminiz USB bağlantısı ile ilgiliymiş (Buna bana söyleyen arkadaş aracı teslim ettiğimi kişi, yanlış anlaşılmasın), Sorunu anlamak için USB'yi bilgisyara bağlamak gerekiyor, zaten bizde de bu bağlantı yok.

    Peki 4.5 saattir beni orada niye dikiyorsunuz sorusunun cevabı tabii ki yüzüme anlamsız anlamsız bakan servis görevlisinde değil.
    Anlamsızca o kadar beklememe mi yanmalı, sorunu anlamaya dair bir adım bile atılamamış olmasına mı bilmiyorum.

    Neyse biraz uzun oldu ama, aklınızda olsun, Antalya'da servisler sanırım biraz da sıcakların etkisiyle pek başarılı çalış(a)mıyorlar

    Yorum


    • #3
      Ynt: Antalya - Gün-Las Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

      Hedef te aynı, Antoto da, Günlas ta..
      Ben Konya yı tercih ediyorum, biraz uzak ama en azından işimi görüyorlar.

      Yorum


      • #4
        Ynt: Antalya - Gün-Las Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

        Benim daha önce citroen aracım vardı jumpy sıfır alınan aracın sağ sürgülü kapısı kapandıktan sonra yolda ses geliyordu. 3 sefer gittim sürekli tamam yaptık dediler ve 2 gün sonra ses yine gelmeye başladı.

        En sonunda rutin bakımla birlikte kapıyı söyledim bu 4. isterseniz yapın bu kapıyı dedim isterseniz yapamıyoruz deyin bana bunu yazılı olarak beyan edin bende bir üste çıkayım özürlü ürün sattıkları için aracımın yenilenmesini talep edeyim dedim. ilk başlarda alttan alarak yollamaya çalıştılar. tabi bu dönemde bende gerildim biraz sesim yükseldi sanırım kısa ve öz bir şekilde saat 4 e kadar bekleyeceğim ya hallolur yada evrakğı alırım seçim sizin. dolanırken bizim arabaya ne yapıyorlar diye bi bakayım dedim iyiki demişim kapının iç kaplama kısmını sökmüşler araya bildiğiniz straforu basmışlar siyah slikon gibi bişi dökmüşler ustaya dedim ne yapıyorsun kardeş sen ses var onu halledeceğiz (tabi bu dönem artık tamamı ile şartelimin attığı an) azıma geleni saydım kapı sesi raylarından geliyor kapı oturmadığı için tıngırdıyor bunun kaputla ne alakası var niye söküyon yok söktün bu strafor ne kardeşim diye tabi hemen toparlamaya çalıştılar sökecekti usta çek elini bi daha bu arabaya dokunursan................ diye saydırdım. Müdürleri geldi falan sonra yarım saatte işim halloldu ve öyle bi hallettiler ki bi daha ne sesi

        Anlayacağınız arabanızın başında durursanız(her ne kadar onlar sizi yollamaya çalışsada) problem yok.

        Şuan için işim gereği Eskişehirdeyim buranın servisi berbat deniyor Antalyanın da pek farkı yok ne yapacağım bilmiyorum ama günlas artık beni iyi tanıyor.

        Tafsiyem Günlasa araç götürürseniz başından ayrılmayın.

        Yorum


        • #5
          Ynt: Antalya - Gün-Las Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

          Herkese selamlar,
          Aracımı Günlas tan aldım (2014 1.6 170 hp turbo cosmo) dolayısıyla Antalyadaki diğer servis bana daha yakın olmasına rağmen aracı çıkan ufak bir arıza? için Günlasa götürdüm. Araç Antalya sıcağından durduğu yerde 1 ay kadar önce sapıttı, kapıyı kola basarak açtım alarm çalmaya başladı ve hiç bi şekilde 10-15 dakika susmadı aralıklarla devam etti en sonunda sustu. Lastik konumları bilinmiyor servis lastik izleme sensörü uyarısı verdi ve o uyarı sürekli devam etti, ayrıca alarmda artık sesli değil sadece görsel olarak çalışıyordu. Bir sıkıntı olmadığının farkındaydım ve bir hafta kadar sonra bir fırsat bulup akşam üstü götürdüm, gayet ilgililerdi, usta anlattıklarımı dinleyip aracı aldı bilgisayara bağladı 3 arıza verdiğini arızaların silinemediğini dolayısıyla tüm sensörleri ve elektrik akım yollarını kontrol edeceğini uygun bi zamanda aracı getirip bırakmamı söyledi. Bayram geçtikten sonra randevu alıp aracı sağlıkçımla gönderdim(Belekte yaşıyorum sevise gidip gelmek baya iş) sağolsunlar gece aracı güvenlikten teslim alıp ertesi sabah arayıp görüşmeden sonra usta öğleden sonra geri aradı araçta çok fazla beyin olduğu için? (tüm opsiyonel donanımlar var) uzun sürdüğünü konrol sonucunda bir ileti problemi yada sensör arızası görünmediğini dolayısıyla aracın yazılımını sıfırlayıp tekrar yüklediğini ve tüm arıza kayıtlarının kaybolduğunu alarmın da sesli olarak çalıştığını iletti aracınız hazır gelip alabilirsiniz dedi, gece aracı gene güvenlikten sağlıkçıma aldırdım(bu arada güvenlik aracı teslim alırken ve teslim ederken kimlik kontroluyle belirttiğim kişiden alıp teslim etti) araçta zaten önemli bir sorun yoktu sadece sıcaktan muhtemel elektronik bir sıkıntı oldu ama servis olarak yaklaşım şimdiye kadar burda okuduklarımdan dolayı olan tedirginliğimi giderdi umarım hep böyle ilgili ve sorunsuz gider servisle ilişkimiz.
          [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

          Yorum


          • #6
            Ynt: Antalya - Gün-Las Otomotiv - Bayi ve Yetkili Servis

            Serdar bey paylaşım için teşekkürler



            2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

            Yorum

            İşleniyor...
            X