Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Zaragoza Fabrikası'nda 100 Bin Adet Yeni Opel Meriva Üretildi (07 Şubat 2011)

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Zaragoza Fabrikası'nda 100 Bin Adet Yeni Opel Meriva Üretildi (07 Şubat 2011)

    Hızlı başlangıç: Opel Meriva, Segmentinde Avrupa’da Bir Numara…

    100 bin yeni Opel Meriva'nın üretimi İspanya’nın Zaragoza şehrindeki Opel/Vauxhall montaj fabrikasında tamamlandı. Opel’in başarılı minivanının ikinci nesil üretimi Nisan 2010 tarihinde başladı, yeni Opel Meriva’nın satışları beklentileri büyük ölçüde aştı. Opel/Vauxhall başlangıçta yılda 50bin adet üretim yapmayı planlamıştı.

    Meriva'da kabin erişimini büyük ölçüde kolaylaştıran yeni arkadan menteşeli arka kapı sistemi ve diğer fonksiyonellik sunan özellikler dikkat çekiyor.

    Meriva FlexSpace’in arka koltuk konsepti daha sezgisel, kullanımı kolay ve pratik. Araç içi eşya depolamak için FlexRail sayesinde daha yüksek bir depolama kapasitesi sağlarken otomobilin arka kısmında iki bisiklet taşınmasına olanak veren FlexFix’i de bünyesinde bulunduruyor.

    Opel Meriva üç ekipman seviyesi ve 75 ile 140 HP arasında değişen geniş bir benzin ve dizel motor yelpazesi ile satılıyor. Opel, modellerinin genelinde olduğu gibi ESP, ön hava yastıkları (yolcu hava yastığı devre dışı bırakılabilir), yan ve perde hava yastıkları, ön emniyet kemeri kullanım uyarısı, Opel’in Pedal Bırakma Sistemi, çocuk koltukları veya ön gerilmeli emniyet kemerleri için ISOFIX sistemi ve bütün ürün yelpazesinin standart ekipmanının parçası olan kuvvet sınırlayıcıları gibi aktif ve pasif elemanları kapsayan kapsamlı bir güvenlik ekipmanı sunuyor.

    Opel Meriva AFL, panoramik açılır tavan, Yokuş Başlangıç Yardımcısı veya segmentinde benzersiz olan AGR sertifikalı ergonomik koltuklar gibi ekipmanları opsiyonel olarak sunuyor. Opel Meriva piyasaya sürülmesinden bu yana kalitesini, tasarımını ve yenilikçiliğini kanıtlayan sayısız ödül aldı. Prensa Ibérica, La Vanguardia ve Autofácil okuyucuları tarafından %30’dan daha fazla oyla “2011 Okuyucuların Seçtiği Yılın Otomobili” unvanına layık görüldü. 2010 yılında AutoBild dergisi tarafından Uluslararası Tasarım Ödülüne layık görüldü. Aynı zamanda Altın Direksiyon ödülünü aldı. Bunun yanı sıra Opel Meriva motor konusunda uzman olan tüm gazetecilik alanlarında yapılan yeniliklerin büyük ölçüde kabul gördüğünü gösteren 2011 Avrupa Yılın otomobili ve 2011 ABC Yılın Otomobili etkinliklerinde Podyuma çıktı.
    InsigniaTEAM

  • #2
    Ynt: Zaragoza Fabrikası'nda 100 Bin Adet Yeni Opel Meriva Üretildi (07 Şubat 2011)

    çok şık tasarımı var rüyalarıma giriyor

    Yorum

    İşleniyor...
    X