Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel'den Yılbaşı Sürprizi; Yeni Astra

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Opel'den Yılbaşı Sürprizi; Yeni Astra

    Satışa bile sunulmadan Avrupa’nın araç güvenliği değerlendirme organizasyonu olan Euro NCAP'den, en yüksek puan olan "beş yıldız" alan Yeni Astra, Almanya'da Bild gazetesi tarafından, “Altın direksiyon” ödülüne de layık görüldü. “Yılın otomobili” yarışmasında da 3.'lük ödülünü kazanarak sınıfına iddialı bir giriş yapan Yeni Astra, shoowroom’lardaki yerini aldı.

    Otomobil severlerin merakla bekledikleri Yeni Astra’yı yakından görüp deneme sürüşüne çıkmaları için Opel bayilerine uğramaları yeterli. Segmentinde liderliği hedefleyen ve bünyesinde bir çok ilki sunan Yeni Astra, geliştirilen motor yelpazesiyle yüksek performans ve yüzde 12 oranında daha az CO2 emisyon değerleri sunuyor. Düşük yakıt tüketimiyle kullanıcısını etkilemeye kararlı olan yeni modelde, dizel motorların ortalama yakıt tüketimi 100 km’de 4.6 litre, benzinli motorlarda ise 100 km’de sadece 6.1 litredir.



    Yeni Astra’nın sınıfına taşıdığı yenilikçi teknolojiler:
    • Gelişmiş Ön Aydınlatma (AFL+) Dokuz farklı aydınlatma işlevi kullanarak, mevcut sürüş ve yol koşullarına uyacak şekilde yoğunluğu ve mesafesi değişen yeni nesil bi-xenon farlar.
    • Uzun boyluların rahat etmesi için 280 milimetreye kadar geriye hareket ettirilebilen Ergonomik Spor Koltuklar. Bu koltuklarda minder uzatma, minder kaldırma işlevi, 4 yönlü bel desteği ve yüksek yoğunluklu köpük kullanılan beden destekleyici koltuk hatları bulunmaktadır. Kompakt sınıfta, Almanya’daki ergonomi uzmanlarının ve doktorların oluşturduğu bağımsız bir panel olan Aktion Gesunder Rücken e.V. (Sağlıklı Sırt Hareketi, AGR olarak tanınır) tarafından verilen ve en çok istenen onaylardan biri olan damgaya sahip tek koltuktur.
    • Çok geniş bir çeşitlilikte kargonun kolaylıkla yüklenmesini sağlayan FlexFloor. Bagaj zemini hareketlidir ve bagajın her bir köşesinin yanında bulunan ergonomik tasarımlı bağlantı elemanları kullanılarak üç seviyede yerleştirilebilir.
    • Opel’in yenilikçi bisiklet taşıyıcısı olan FlexFix, arka tamponun arkasına entegre edilmiştir ve yeni Astra hatchback’te seçenek olarak sunulur. Bagajının ucunun yanında bulunan bir bırakma kolu çekildiğinde kayarak arka tampondan dışarı çıktığından bisikletlerin taşınmasını kolaylaştırır.



    Yeni Astra 10 Aralık – 31 Aralık 2009 (31 Aralık dahil) tarihleri arasında geçerli olacak tavsiye edilen perakende liste fiyatları






    Kaynak - GM Media Türkiye
    InsigniaTEAM

  • #2
    Ynt: Opel'den Yılbaşı Sürprizi; Yeni Astra

    Haftalık çıkan otomobil dergilerini takip ediyorsanız, 18-25 Temmuz tarihli derginin birisinde (adını verirsem reklama girer sanırım) Opel Astra Cosmo'nun testi vardı. Testin sonucunda arabanın artısını eksisini yazmışlar, gözüme şöyle bir şey takıldı : "Kontak anahtarı çıkarıldığında kendiliğnden devreye girmeyen park freni". Böyle bir şey var mı ki de diğer araçlarda Astra'da yok diye eleştiriliyor; yoksa sadece eleştirecek yön bulunamayıp yazılan gereksiz bir şey mi? Yani ben hiç rastlamadım da kontağı çıkarınca park freninin kendiliğinden devreye giren bir araca
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

    Yorum


    • #3
      Ynt: Opel'den Yılbaşı Sürprizi; Yeni Astra

      Ben de rastlamadım Elektronik park fireni kontak açıkken de kapalıyken de devreye alabiliyoruz bildiğim kadarıyla ama kendiliğinden devreye qirmesi qibi bişeye ne rastladım ne duydum
      Bu arada, yeni astranın sedan modeli ne zaman çıkıyo bilqisi olan var mı acaba.. Türkiyeye ne zaman qeliyolar?
      Astra classic III deki qibi HB den sedana qeçiş yine süper olacaktır kanımca yeni astrada da Çok merak ediyorum acaba insiqniadan daha mı qösterişli duracak diye ...

      INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

      Yorum

      İşleniyor...
      X