Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şehirli ADAM, FlexFix İle Bisiklet Keyfini de Taşıyor

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Şehirli ADAM, FlexFix İle Bisiklet Keyfini de Taşıyor

    Şehirli ADAM, FlexFix İle Bisiklet Keyfini de Taşıyor
    27.08.12


    ADAM, Paris Motorshow’da dünyanın karşısına çıktığında, şehir içi ulaşımı daha kolay hale getiren, çekici bir özelliği de ortaya çıkmış olacak.

    Opel standı ziyaretçileri, ADAM’ın opsiyonel FlexFix bisiklet taşıyıcı sistemi ile tanışacaklar. Bu akıllı düzenek Opel’e özel ve ADAM sahipleri, bunun sayesinde şehiriçi kullanıma uyumlu otomobilleriyle, kır hayatına da bağlanabilecek. FlexFix’te taşınan bisikletler, günün herhangi bir zamanı, hava ya da trafik koşulları veya tamamen kişisel zevkler için kullanılabilir olacak.

    FlexFix, arka tamponda gizli şekilde bulunuyor. Ulaşılmak istendiğinde ise kolayca çekilip ortaya çıkarılıyor. Sistem 30 kg’a kadar tüm bisikletleri taşıyabiliyor, tabii buna elektrikli bisikletler dahil. Sisteme eklenebilen bir parça sayesinde 20 kg’a kadar olan ikinci bisikleti de taşımak mümkün. Böylece ADAM iki kişi için esnek bir hareket kolaylığı sunuyor.

    Sistem, bisikletleri aracın tavanında taşımaktan çok daha kolay ve ergonomik. Ayrıca bisikletler üstündeyken bile sistem aşağı doğru eğilebiliyor ve bagaja ulaşılabiliyor. ADAM’ın FlexFix sistemi ile, bisiklet tutkunları her yerde ve her istediğinde otomobilini bırakıp bisikletini sürebiliyor. İşte bu da ADAM’ın neredeyse sınırsız kişiselleştirme olanaklarından biri… ADAM’ın Paris Motorshow’daki dünya prömiyerinden sonra 2013’te bayilerde yerini alması planlanıyor.


    [img width=1024]http://www.opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00005803_1_twmjlm3p23x4y.jpg[/img]

    [img width=1024]http://www.opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00005804_1_yxwylwcdydg4w.jpg[/img]
    InsigniaTEAM
İşleniyor...
X