Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Küçük ADAM İçin Büyük Yatırım

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Küçük ADAM İçin Büyük Yatırım

    Küçük ADAM İçin Büyük Yatırım
    01.08.12


    Johan Sebastian Bach’ın doğum yeri olan Eisenach şimdi bambaşka bir özelliği ile ünlü olmaya hazırlanıyor: Opel ADAM yaratım ekibi orada bulunuyor.

    Renk ve trim seçenekleri, iç ve dış tasarım özellikleri…daha önce bu segmentte hiçbir otomobilde böylesine geniş bir kişiselleştirme imkanı sunmamıştı. Tüketici için bu önemli bir nokta ama üretim uzmanları için bu büyük bir meydan okuma. Eisenach çalışanları da işe başlamak için hevesli.“Bu otomobille, insanlara tam anlamıyla yeteneğimizi gösterebileceğiz. Tüketiciler, trendy, şehirli otomobilimiz bayilerde yerini almaya başladığında, onun kişiselleştirme seviyelerinin genişliğine şaşıracak“ diyor fabrika direktörü Stefan Fesser.

    1600 çalışanı ile Fesser, 1 yıldan fazla süredir, titiz bir planla çalışıyor ve bunu çok başarılı satış sonuçları elde eden Corsa halihazırda burada üretimdeyken yapıyor. Opel, ADAM’ın üretimi için burayı ultra modern bir üretim tesisi haline getirdi ve 190 milyon euroluk yatırım yaptı. Fabrikanın kalbinde bulunan 22.000 metrekarelik gövde ve şasi birleşimlerinin yapıldığı alana ADAM için yeni kaynak tesisi yerleştirildi. Boyama alanı da ADAM için modern robot teknolojisiyle yeniden düzenlendi.

    Eisenach fabrikanın imkanları sayesinde tüketiciler neredeyse sınırsız trim seçeneği ile otomobillerini kişiselleştirme şansına sahip olacaklar. Geniş yelpazede dış renk seçeneği üç farklı tavan rengi ile kombinlenebiliyor. Ayrıca çeşitli iç mekan rengi, dekorlar ve "yıldızlı bir gökyüzü" yaratan led aydınlatma seçenekleri ile geliyor.

    Opel Tasarım Başkan Yardımcısı Mark Adams, “bu segmentte başka hiçbir otomobil ADAM kadar kişiselleştirilemiyor çünkü biz neredeyse sınırsız sayıda iç/dış mekan rengi, dokuma ve dekor kombinasyon imkanı sunuyoruz. Böylece müşterilerimizin, kendi arabalarının aynısından görme ihtimalleri olmuyor” diyor.

    Ayrıca ADAM, üst segment otomobillerde sunulan premium teknolojileri tamamen yeni bilgi-eğlence sistemleri ile sunuyor ve akıllı telefonlarla ve internet tabanlı uygulamalarla entegrasyon sağlıyor.

    ADAM’ın dünya prömiyeri 29 Eylül – 14 Ekim arasında Paris Motorshow’da yapılacak. ADAM’lar 2013 ilk çeyrekte showroomlarda yerini almaya başlayacak.




    [img width=800]http://www.opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00005786_1_zfdew3n6ziajm.jpg[/img]

    [img width=800]http://www.opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00005788_1_3vqnbadudopzg.jpg[/img]

    [img width=800]http://www.opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00005789_1_7xd7iiqmelbpa.jpg[/img]
    InsigniaTEAM
İşleniyor...
X