Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel yeni A sınıfı modeli Adam'ı resmi basın bülteni ile duyurdu.

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Opel yeni A sınıfı modeli Adam'ı resmi basın bülteni ile duyurdu.


    İngilizce bülten için :

    http://media.opel.com/media/intl/en/...opel_adam.html

    3,70 m uzunluk, 1,72 m genişlik ve 2,31 m aks aralığı ölçülerine sahip olan Opel'in yeni miniği, isteğe bağlı olarak 15" ile 18" arasında jant opsiyonları ile donatılabiliyor. 17" ve 18" jant alındığında araç alçaltılmış spor şasi ve kısa turlu direksiyon sistemi ile geliyor. Direksiyon sistemi şehir içi düşük hız manevralarında ekstra kolaylık sağlayan açılıp kapatılabilir bir CITY fonksiyonuna sahip.

    Tüm Adam modellerinde en son sürüm ESP sistemi standart ve yokuşta kalkış desteği gibi faydalı ek işlevlerle donatılmış. Pasif güvenlik sistemleri, yüksek dayanıklılığa sahip çelikten üretilmiş yolcu kabini, ön-yan-perde havayastıkları ve çift kademeli emniyet kemeri gergisi gibi özelliklerden oluşuyor. Park yeri bulan ve kendi kendine park eden Gelişmiş Park Asistanı, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Isıtmalı Direksiyon Simidi gibi bugüne kadar yalnızca üst sınıf araçlarda görülen donanımlar da Adam modellerinde opsiyonel olarak alınabilecek.

    Opel'in iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla entegre olarak çalışabilen yeni bilgi ve eğlence sistemi ilk kez Adam'da kullanılıyor. Söz konusu sistem Internet tabanlı GPS navigasyon verilerine ulaşabiliyor ve bu verileri 7" boyutunda yüksek çözünürlüklü renkli ekranda görüntüleyebiliyor. Sistem Bluetooth ve USB arayüzlerine sahip ve ayrıca bu arayüzleri kullanmayan müzikçalarlar ve diğer cihazlar için de direkt kablo bağlantısı da sunuyor. Araç park halinde iken sistem üzerinden video ve slide-show izlemek de mümkün.

    Ön aydınlatma gündüz farlarına sahip, ayrıca A sınıfında bir ilk olarak hem ön hem de arka aydınlatmalar LED teknolojisini kullanıyor.

    Jam, Glam ve Slam adlı üç ayrı donanım seviyesinin her biri, neredeyse sınırsız olarak adlandırılabilecek opsiyon kombinasyonları ile donatılabilecek. Üç farklı tavan rengi, farklı iç döşeme ve trim renkleri, LED aydınlatmalı "yıldızlı" tavan da dahil olmak üzere çeşitli tavan kaplamaları müşterilerin tercih edebilecekleri iç donanımlardan sadece bazıları.

    Başlangıç olarak tamamı 5 ileri manuel şanzıman ile kombine edilmiş ecoFlex donanımlı ve Stop/Start işlevli üç ayrı benzinli motor (1.2/70hp, 1.4/87hp ve 1.4/100hp) sunulacak. Bir sonraki aşamada ise yeni nesil direkt enjeksiyonlu turbo motorlara ve 6 ileri şanzımanlara geçiş yapılacak.

    Adam'ın resmi dünya lansmanı 29 Eylül-14 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Paris Otomobil Fuarı'nda gerçekleşecek. Opel, fuarın ardından siparişleri almaya başlayacak ve ilk araçlar Ocak 2013 tarihinde bayilere ulaşmış olacak.


    Foto galeri için :

    http://media.gm.com/media/intl/en/op...photogrid.html


  • #2
    Ynt: Opel yeni A sınıfı modeli Adam'ı resmi basın bülteni ile duyurdu.

    ...ve bir de video :

    http://www.youtube.com/watch?v=liZ3mHiLJvs#ws

    Yorum


    • #3
      Ynt: Opel yeni A sınıfı modeli Adam'ı resmi basın bülteni ile duyurdu.

      Bu nasıl adam? İnsignia ya adam deseler daha uygun olurdu
      2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
      2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
      2013 Chevrolet Captiva LTZ

      Yorum


      • #4
        Ynt: Opel yeni A sınıfı modeli Adam'ı resmi basın bülteni ile duyurdu.

        hadi bakalım hayırlısı olsun , çok şeker bir görüntüsü var..
        www.facebook.com/mstfkls

        Yorum


        • #5
          Ynt: Opel yeni A sınıfı modeli Adam'ı resmi basın bülteni ile duyurdu.

          Mevcut 1.4 turbo motorun 150-160hp üreten bir versiyonunu koyup biraz da tasarımla oynayıp OPC logosunu yapıştırmalarını heyecanla bekliyorum

          Yorum


          • #6
            Ynt: Opel yeni A sınıfı modeli Adam'ı resmi basın bülteni ile duyurdu.

            Bilgilendirme ve Video için teşekkürler Serdar bey,
            Gerçekten çok hoş, çekilen görüntülerin usb bağlantısından ekranda izlenmesi ise ayrı bir güzellik katmış

            Yorum

            İşleniyor...
            X