Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAŞANAN SIKINTI-ÇÖZÜM İÇİN YAPILANLAR

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • YAŞANAN SIKINTI-ÇÖZÜM İÇİN YAPILANLAR

    Sayın Yönetim!
    Bu sitede yazılanlardan bir çok şey öğrendik, ayrıca muhabbette çok keyifli ve seviyeli. Ancak özellikle bazı durumlarda muhabbetler kişiselleşip asıl konudan uzaklaşabiliyor. Açıkça söylemek gerekirse ben, takip ettiğim konuda böyle olursa takibi bırakıyorum. Bu durumda bazen öğrenebileceğim bazı bilgileri kaçırıyorum. Benim acizane teklifim şu: Genel Sohbet bölümünden ayrı, ana sayfada (yani alt başlıkta değilde, ana başlık olarak) yeni bir bölüm açılsın. Bu bölümde arkadaşlarımız kendi sorunlarını (ama her arkadaş kendi ismi ile alt başlık olarak), bu sorunu çözmek için neler yaptıklarını ve nasıl çözülüğünü anlatsınlar. Ama işin püf noktası şu ki: burada yorumlar yer almasın, ya da alsa bile konunun dağılması yönetim tarafından engellensin... saygılarımla...
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

    Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

  • #2
    Ynt: YAŞANAN SIKINTI-ÇÖZÜM İÇİN YAPILANLAR

    Naci bey;

    Güzel bir konuya değinmişsiniz bütün üyelerimizin dikkat etmesi gereken bir durum bu bazen bizler konuya müdahil olduğumuzda yanlış anlaşılmalar olabiliyor . Üyelerimiz yeni bir konu açmadan önce eski konularda bir aratma yaparsa daha az konu ve daha verimli bir forum oluruz üyelerimiz Formun ana menüsündeki "ARA" bölümünü kullanırlarsa genel olarak aradıkları konu hakkında ne söylenmiş ne yazılmış görebilirler eğer istedikleri cevap yok ise yeni konuyu açmaları daha doğru olacaktır



    2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

    Yorum


    • #3
      Ynt: YAŞANAN SIKINTI-ÇÖZÜM İÇİN YAPILANLAR

      Fatih Bey!
      Ben söylemek istediğimi tam olarak anlatamadım. Kısaca ben diyorum ki: Yaşanan sorunlara buduğumuz çözümler ile ilgili bir başlık olmalı. Bu konu başlığı altında paylaşılanlar sadece sorunlar, çözüm için işlem basamakları, sonuçta çözümün gerçekleşmesi şeklinde olabilir. Bu durumda çok büyük bir ansiklopedi gibi bir arşive sahip oluruz.
      sölediğiniz gibi arama yapıldığında çoğu zaman aranan kelime eşleşmesinden, kelime farkından ya da başka sebeplerden fayda sağlamıyor. Zaten arama sonucunda tam olarak istenilen sonuç alınamıyor çünkü sayfalarca içeriği tek tek incelemek gerekebiliyor. O zamada benim rahatsız olduğum kişisel atışmaları okumakta gerekiyor.
      Ancak söylediğim yöntemde Forumdaşlarımız koca bir ansiklopediden istifade etmiş oacaklar. Tabi en başta benim gibi az bilenler. Ben en azından servise gittiğimde söyleyecek bir sözüm olur, teknik terminolojiden biraz konuşabiliriz diye düşünüyorum.
      Tabi ki yönetim olarak siz benim hesaplayamadıklarımı da hesapmak zorunda olabilirsiniz. Bunu da pek tabiki yadırgamıyorum. Devamlılık sizin sorumluluğunuzda olduğuna göre karar tabi ki size ait.
      tekrar selamlar, saygılar...
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

      Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

      Yorum

      İşleniyor...
      X