Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia sport Cosmo

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Insignia sport Cosmo

    Arkadaşlar merhaba, 08.08.2023 tarihinde yeni aldığım 2010 model insignia Cosmo Sport 180hp, 230nt 1.6 Benzin&Lpg 181.000 km aracımla aranızdayım. Yeni araç sahibi olmam nedeniyle araçta zamanla karşılaşılan sorunlar ve çözümleri konusunda siz değerli Opel insignia sahibi arkadaşların tecrübe ve bilgilerinden faydalanır, diğer bu araca sahip arkadaşlara bizlerde edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimizi aktarma konusunda yardımlarımızı soruldukça ve zamanımız oldukça cevap vererek inşallah yardımcı olmanın keyfini ve heyecanı birlikte paylaşarak yaşarız.

    Şimdi araçta, yaşadığım sorunları ve eksik parçaları sizlerle paylaşacağım. Umarım uzmanlaşmış kullanıcı arkadaşlarımız fikir ve tecrübeleriyle bilgiye aç bu kardeşinize yardımcı olurlar.

    1-) Elektrikli sürücü koltuğununun bel desteği çalışmıyor. Diğer fonksiyonel işlemlerinde sorun yok.
    2-) Aracın 19.000₺ arka bagaj kazası var. Tramerde masraf gözüküyor. Ama, arka bagaj plastik olduğu için sigorta karşılamamış, dolayısıyla özel serviste yapılmaya çalışılmış. Açıkçası kötü işçilik yapmışlar. Hatta sağ taraf çamurluk tamponunu tutan sol taraftaki çamurluk takozdan orjinal ve çıkması varsa gerekli.
    3-) Arka silecek kolu çatlamış, boşluk oluşturduğu için 180° tam dönme yapmıyor. En fazla kaç cm piyasada var. Önereceğiniz marka var mı?
    4-) Klima alüminyum borusunun baş vidası yok nerden bulabilirim?
    5-) Start-stop akü taktırdım. Sigorta kutusunda start-stop sigorta yeri var. Ancak, yeri boş. Sigorta alıp taksam aktif olur mu?
İşleniyor...
X