Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzaklaştırma "KrM"

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Uzaklaştırma "KrM"

    Üye, aşağıdaki forum kurallarının ihlalinden dolayı süresiz uzaklaştırılmıştır.

    Forum Kuralları

    3) Her üyenin yalnızca bir hesabı olabilir. Farklı kullanıcı adlarıyla siteye giriş yapanlar tespit edildiğinde siteden uzaklaştırılacaktır.

    8) Forum genelinde ve haricinde; InsigniaTeam üyelerini ve yöneticilerini küçümser davranışlar sergilemek, forum düzenini bozmaya yönelik yazılar yazmak kesinlikle yasaktır. Verilen kararlarla ilgili problem ve itirazların, forumda yapılması arzu edilen düzenleme ya da değişiklik taleplerinin, özel mesajla/e-posta yoluyla yada forumda "Öneriler" bölümüne yazarak Forum Yöneticileri ile paylaşılması gerekmektedir.

    9) InsigniaTeam üyelerinin, kişi veya kişileri forum genelinde veya özelinde, tehdit edici, taciz edici, küfürlü, örf ve adetlerimize yakışmayan, argo, müstehçen, kaba, veya hakaret edici ve üçüncü şahısları aşağılayıp küçük düşürücü yazılar yazması yasaktır. Bu tür yazılar; karşı tarafa özel mesaj hatta e-posta yoluyla iletilse dahi forumla ilgili bir konuyu kapsıyorsa, şikayet durumunda değerlendirmeye alınacaktır.

    17) Üyeler, birbirlerine ve yetkililere karşı saygılı olmak zorundadır. Özel mesajlaşma sistemi dahil forumun hiçbir bölümünde genel ahlak kuralları ihlal edilemez, başkaları rahatsız edilemez. Kuralın ihlali halinde olayın şekli incelenerek ilgili üye hakkında uyarı, süreli uzaklaştırma ya da siteden atılma yaptırımlarından biri uygulanacaktır.
İşleniyor...
X