Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kılcal çizik ve lekeler hakkında yardım.

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Kılcal çizik ve lekeler hakkında yardım.

    Herkese merhaba yeni aldığımız araca alınırken boya koruma ve koltuk koruma gibi extralar almıştık.
    Fakat ben yapılan boya korumayı pek beğenmedım boyanın üstünde beyaz bir tabaka dalga dalga durmakta.
    Sanırım aracımız uzun bir süre güneş toz ve ağaçların olduğu kısımda tutulmuş aracın üst tavanında kılcal dalga şeklinde bez izleri mevcut aracın arkas kısmındada var.
    Sizden ricam bu kılcal çizikleri dalgalanmaları nasıl giderebilirim kendim uğraşıp yapmak istiyorum araç zaten yeni boyasında bir yıpranma yok fakat bez lekeleri sanki tavanına birşey damlamışta reçine gibi cıkarmaya calısmıslar birazı kalmıs lekeler mevcut hiç şimdiye kadar böyle uygulamalar yapmadım fakat aracımı hep kendim bahçemde yıkarım sizce hangi ürünleri alarak cila,wax gibi ne tür bir yol izlemeliyim şimdiden herkese çok teşekkürler.. wsh2
    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

  • #2
    Ynt: Kılcal çizik ve lekeler hakkında yardım.

    ben meguairs ürünlerini kullanıyorum. öncelikle aracınız daha yeni olduğundan pasta (polish) yapmanıza gerek yok. yıkamadan sonra kil uygulaması wax için hazırlık olacak ve boyaya işlemiş kirleri çıkartacaktır. aracnız füme olduğundan ekstra parklaklık istiyorsanız glaze uygulayabilirsiniz. son olarak da wax yaparak boyanın temiz ve parlaklığını uzun süre korumasını sağlayabilirsiniz.
    detaylı uygulama örneklerine ve ürünler ile bilgilere internetten küçük bir araştırma ile ulaşabilirsiniz.
    aracınızı kendiniz yıkıyorsanız kesinlikle bu iş için mf bez ve kaliteli bir şampuan kullanın. aracınız hem daha uzun süre parlak kalacak hem de kılcal çiziklerin oluşması minimuma inecektir.

    Yorum


    • #3
      Ynt: Kılcal çizik ve lekeler hakkında yardım.

      Cevap için çok teşekkür ederim dediklerinizi deniyeceğim.
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

      Yorum


      • #4
        Ynt: Kılcal çizik ve lekeler hakkında yardım.

        kullanılaan boya koruma sentetik bazlı boya koruma ise araç üzerinde belli belirsiz dalga bırakabilir kalitesiz olduğu anlamına gelmez yanlış bilinen bir gerçek araca uygulanan boya koruma aracın çizilmesini yeva harelenmesini önlemez sadece aracın boyasını kayganlaştıraak daha geç kirlenmesini ve boyanın korozyona karşı kimyasal korumasını sağlar. araç 0 ise pastaya gerek yok cila yeterli olur o kılcal bez izlerini ise hare giderici kullanarak çözersin. araca sakın ha sakın ha bire kil atma kilin topladığı pislik aracın boyasını çizmeye başlar bir süre sonra. pasta ciladan önce rahat rahat kullanırsın çünkü zaten pasta atıcaksın. onun yerine zift-katran- reçine çözücü kimyasallar var onu uygulayabilirsin.(tiner mazot gibi maddelerden uzak duruyopruz tabiiki) aracınızı kendiniz yıkıyorsanız wash mitt mikrofiber kurulama ve silme bezlerini muhakkak bulundurun. ben senin yerinde olsam biraz araştırma yaparım işin ehli bi yer bulurum veririm parasını yapsınlar oturur çayımı kahvemi içerim çünkü ilk defa yapacaksan inan hem onlar kadar profesyonel yapamayacaksın hem malzemeye para harcayacaksın hem de 10-12 saat yorulacaksın. ha eğer amacın öğrenmek ise o ayrı

        Yorum

        İşleniyor...
        X