Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaput Filmi Sökümü Konusunda Yardım

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Kaput Filmi Sökümü Konusunda Yardım

    Merhaba,

    Aracımda 2017 başında takılmış kaput filmi var. Film solmaya ve leke oluşturmaya başlamış durumda. Filmi komple söktürmek ya da değiştirmek konusunda kararsızım. Karasızlığım söküm sonrasında kaput'da renk farklı oluşabilmesi. Yeniletmede ise 2-3 yılda bir değişim yapılacak olması ve dolayısı ile sürekli kaput'da polisaj yapılacak olmasının problem oluşturup oluşturmayacağı konusunda tereddütüm var. Ankara'da yetkili servisde söküm işlemini 400 TL'ye değişim işlemini de 1300 TL ye yapacaklarını, fiyatın kampanyalı olduğunu söylediler. 3M marka film kullanılıyormuş, 2 yıl garantiliymiş. Aracın rengi astroid gri. Söküm sırasında boyaya zarar veririlir mi diye de endişelerim yok değil. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

  • #2
    Hala yardıma ihtiyacınız var mı bilmiyorum ama Ankara'da danışabileceğiniz yerler önerebilirim. CNR Detailing, DBY Detailing, Vintage Detailing.

    Bu arada söküm işlemini kendiniz yapabilirsiniz. Varsa önce ısı tabancasıyla ısıttıktan sonra, yoksa uygun bir vakitte güneş altında uzunca beklettikten sonra çektire çektire, sabırla sökebilirsiniz
    Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL

    Yorum

    İşleniyor...
    X