Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ön Balata Tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ön Balata Tavsiyesi

Merhabalar. 2019 B kasa aracımın ön balata değişim vakti geldi, Valeo marka balata almayı düşünüyorum. Balata tozu çok yapar mı? Çünkü şu an üzerindeki balata GM olmasına rağmen aşırı derece balata tozu yapıyor ve arabayı yıkadıktan sonraki ikinci sürüşte neredeyse jantlar siyaha dönüyor. Önerebileceğiniz başka marka tavsiyelerine de açığım.

Teşekkürler.

Merhaba, sana önereceğim en güvenli, en sağlam ve en kaliteli marka BREMBO'dur. Dünyanın en iyi fren sistemi ve parçaları üreten yegane tek marka. Hala onu kullanıyorum ve mükemmel etkili diyebilirim. Ne ses yapar ne de balata tozu rahatsız eder; elbette minimal düzeyde olur. Fren mesafesi ve ısıya dayanıklılığı zaten en iyisi. Fren tertibatı için herkese sesleniyorum; asla ucuza kaçmayın! Brembo premiumdur ve tüm balataları ön arka olacak şekilde set olarak değiştirin. En iyi uyumu Brembo Balata+Bosch Disk yakaladı (Ses, Balata Tozu, Fren Mesafesi, Isınma). Çünkü hepsini kullandım. İyi günler dilerim.

Yorum

Bu konu için ayrıca bir başka aynı seviyede dünyanın en iyi fren sistemi ekipmanları üreten Otto ZIMMERMANN markasını da önerebilirim. Bulabiliyorsanız BREMBO veya ZIMMERMANN diyorum. Bu ikisi için diğer tüm markalar benim açımdan tartışma konusu bile olamaz ancak bahse konu marka ürünleri mali konuda biraz pahalı olabilir.

Yorum

İşleniyor...
      X