Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013’te Pazara Girecek Opel ADAM Genç Sanatçılara İlham Veriyor

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • 2013’te Pazara Girecek Opel ADAM Genç Sanatçılara İlham Veriyor

    2013’te Pazara Girecek Opel ADAM Genç Sanatçılara İlham Veriyor
    20.07.12


    Şimdiden avantgard sanatçılarla ADAM için işbirliği anlaşmaları yapılmaya başlandı. Julien Simshauser, Totally Enormous Extinct Dinosaurs ve Invernomuto bunlardan bazıları...

    Almanya, İngiltere ve İtalya’nın bu genç ve yaratıcı yetenekleri aynı zamanda ADAM için anahtar pazarları temsil ediyorlar. Bu işbirliği projesi, kullanıcıların, ADAM&YOU mikrositesinden, videolara, sahne arkası görüntülere ve fotoğraf çekim serüvenine ulaşabilmesini sağlıyor.

    Opel Marka Pazarlama Direktörü Tomas Caetano, “Şık şehirli otomobilimiz ADAM’ın lansmanı için böyle yetenekli, genç, avantgard sanatçılarla çalışmaktan keyif duyuyoruz. Geleneksel Alman mühendislik faaliyetlerinden yola çıkarak ADAM’ın yaratım sürecinde kişiselleştirmenin en üst seviyesine ulaşabilmek için çalıştık. Bu yaratıcılık ve kişisellik sanatçıların işlerine de yansıyor” dedi. İşbirliğinin başlangıcında, henüz ilk fotoğraflar bile ortaya çıkmamışken, sanatçılara ADAM’ın özel, sahne arkası bir ön sunumu gerçekleştirildi. Sanatçılar ADAM’dan ilham alarak kendi tarzlarında yarattılar. Bu da, 3 kapılı 4 koltuklu için 3 farklı projenin ortaya çıkmasını sağladı. Zaten otomobil de 3 farklı trim, JAM, GLAM, SLAM ile pazardaki hiçbir otomobilde olmadığı kadar kişiselleştirilebiliyor.

    Dinazorlardan Süper Kahramanlara

    Julien Simshauser belirgin şekilde ADAM’ın iç mekanının cömertliğinden etkilendi. The Heidelberg temelli sanatçı buradan hareketle dijital bir dünya yarattı. Interaktif harikalar diyarı gibi olan bu dünyada dalgalı çizgiler ve keskin şekiller var. “ADAM’a sadece akıllı telefonla bile bağlanılabilindiği için, ziyaretçiler yüklemelerime ulaşabiliyor ve herşey onların direktifleriyle şekilleniyor” diyor.

    2009’da, 23 yaşındayken “Yılın Dijital Sanatçısı” seçilen Simshauser, çalışmalarında, doğa ve teknoloji arasındaki ilişkiye odaklanıyor.

    Orlando Higginbottom, ya da daha bilinen adıyla “Totally Enormous Extinct Dinosaurs”, renkli başlıkları ve T-Rex kostümüyle tanınıyor. Müzik yapımcısı ve DJ, renkler ve kişiselleştirme imkanları konusuna odaklandı. Sonuç: “American Dream Bölüm II”ye eşlik eden zengin, renkli ve konfetili bir klip. Trouble isimli yeni albümde bulunan soundtrackin ismi “dünyanın en ateşli kaydı”. 26 yaşındaki İngiliz sanatçı söyle açıklıyor: “ben her zaman, renkleri birbirine çok benzeyen 15 otomobil modelinden birini kullanmayı korkunç şekilde ruhsuz bulurdum ama ADAM oldukça farklı”.

    Simone Bertuzzi (28) ve Simone Trabucchi (27)’nin Invernomuto grubu ADAM’ın erkeksi ve kaslı tasarımından etkilendi. “ADAM’ın kaslı bir otomobil olmadığı açık. Diğer yanda, biz, onun zarif konturlarını yansıtmak istedik” diyorlar. Videoları tipik bir süper kahraman gösteriyor: dar bir kıyafet içinde büyük kaslar ve özenli bir maske. Tüm geceyi araba yarışında geçirmiş ve gücünü göstermiş halde. Bu, sıklıkla absürd ve espri anlayışı olan gizemli işlerle isim yapan Invernomuto için alışılmış bir iş.

    Yeni ADAM’ın dünya prömiyeri 29 Eylül- 14 Ekim 2012’de Paris Motor Show’da yapılacak. Şık, şehirli otomobillerin ilki, showroomlara 2013 ilk çeyrekte gelecek.

    Microsite için tıklayınız.

    [img width=1024]http://www.opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00005785_1_avqzmvganpdlo.jpg[/img]
    InsigniaTEAM
İşleniyor...
X