Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GENEL UYARI - "bilgecem, kingdragon, sedat 8266, Şaman TÜRKSOY"

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • GENEL UYARI - "bilgecem, kingdragon, sedat 8266, Şaman TÜRKSOY"

    Sayın Üyelerimiz,

    Forum sitemizin genel kuruluş amacı ortak zevk, hobi, araç ve sevdamız olan "INSIGNIA" hakkında bilgi paylaşmak, yeni bilgiler öğrenmek, buluşmak, bir araya gelmek ve bu birlik beraberliği zamana bakmadan, mekana bakmadan sanal dünyada sürdürebilmek amacı ile kurulmuştur. Bir çoğumuz bu beraberliği ileri safhalara taşıyarak yakınlaştık, samimi olduk, arkadaş olduk, aile olduk. Bu ailenin oluşum sürecini geçtiğimiz günlerde Yönetim Ekibimizden FacomX aşağıdaki konuda özetlemişti;
    http://www.insigniateam.com/forum/in...3222#msg273222

    "... Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde akrabamızdan daha samimi daha düzgün arkadaşlara sahip olduk bu birlikteliği yaparken bir kaç kuralı yıktık arkadaşlarımızın yaşına bakmadık büyüğünü de küçüğüne kabul ettik kariyerlerine bakmadık gelir seviyelerine bakmadık memleketine bakmadık mezhebine bakmadık dinine bakmadık siyasi görüşüne bakmadık tuttuğu takıma bakmadık ve bu çerçevede dolu dolu 5 yıl geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz...."

    Bu kadar karmaşık insan topluluğunda bu kadar iyi anlaşabildiğimiz bir ortamı, kimseye faydası olmayan konular ve tartışmalar yüzünden kaybetmek niyetinde değiliz.
    Bu sebeple başta dini ve siyasi konular olmak üzere tartışma çıkarabilecek konuların forum ortamına taşınmasını en başından yasakladık, sizler de foruma üye olurken bu kuralları kabul ettiniz.
    Sebebi ve içeriği ne olursa olsun bu tür konuların/mesajların forumda paylaşılması, tartışılması, kesinlikle yasaktır!
    Birbirini yeterince tanıyan üyeler gerçek hayatta istediği tartışmayı yapabilir, buna biz karışamayız. Ancak bunun yeri forum sitemiz değildir.

    Sonuç olarak;
    Video paylaşımı üzerinden yanlış yerlere saptırılan konu içerisinde tartışan, yer yer birbirine sataşan üye/üyelerimiz için bu genel bir uyarıdır.
    Bu tutumların tekrarlanması halinde ortamın birlik beraberlik ve düzeni için uzaklaştırmalar başlayacaktır.

    Tüm üyelerimize saygılarımızla...
    InsigniaTeam.com Yönetimi

    * Konu başlığındaki nickler alfabetik olarak sıralanmıştır.
İşleniyor...
X