Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Duyuru

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Duyuru

    Tüm Üyelerimize duyurulur;

    Forumdan ayrılan Utku Bey ve diğer arkadaşlarımızla bazı fikir paylaşımlarında sorunlar yaşandı, kendi istekleri ile ayrılmak istediklerini beyan ettiler ve kabul edildi.
    Yönetime forumda paylaştıkları tüm mesajların ve konuların silinmesi talebinde bulundular ve bu işlemin yapılmaması durumunda haklarını (hukuki) olarak arayacaklarının bilgisini verdiler, bizlerde böyle bir talebi yerine getiremeyeceğimizin bilgisini verdik. Çünkü forumdaki konuların internet ortamında halka açık bir platform olması sebebi ile konuların ve mesajların silinmesinin yanlış olduğunu savunduk.
    Üyelerimiz forumdaki mesajlarında kullanıcı adlarının gözükmemesini istemişlerdi, bu sebeple kullanıcı adlarında isim değişikliği yapmıştık. Utku Bey ile yaptığımız en son görüşmede ise Utku bey ve diğer ayrılan arkadaşlarımızın hukuki süreçten vazgeçtiklerinin ve isimlerinin eski haline getirilmesi konusunda mutabakata vardık.

    Utku Bey ve diğer arkadaşlarımızla birebirde bir sıkıntımız yoktur. Bizler forumdan ayrılan arkadaşlarımızla telefon, msn vs.. yöntemlerle konuşmalarımız, muhabbetimiz, sevgimiz devam etmektedir. Bizlerin kişisel bir sorunu yoktur, bilgilerinize.

    Not:
    Volkan ile Utku hep atışırlar ve tartışırlar ama bir araya geldimmi kuzu sarması olurlar.

    Sonuçta ayrılan üyelerimizle ilgili sorun yoktur.

    Tüm Üyelerimize sevgi ve saygılarımızla,
    InsigniaTeam Yönetimi
İşleniyor...
X