Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kısa bir hatırlatma - Lütfen özen gösterelim

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Kısa bir hatırlatma - Lütfen özen gösterelim

    Sevgili Üyelerimiz,

    Forum yapımız ve ortamımızın düzeni için bazı konularda unutulanları hatırlatmak istedik.

    - InsigniaTeam üyelerinin, kişi veya kişileri forum genelinde veya özelinde, tehdit edici, taciz edici, küfürlü, örf ve adetlerimize yakışmayan, argo, müstehçen, kaba, veya hakaret edici ve üçüncü şahısları aşağılayıp küçük düşürücü yazılar yazması yasaktır.

    - Forumda siyaset, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, hakaret içeren ve/veya başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazılar yazmak; genel ahlak kurallarına aykırı, siyasi, dini ve etnik, küfür, pornografi ya da çıplaklık, belden aşağı içerik ve/veya espriler içeren (mesaj, resim, video vs.) konuların açılması yasaktır.

    - T.C. Kanunları dahilinde kurulmuş olan herhangi bir siyasi parti veya sivil toplum örgütü ve spor klüplerinin simgelerini, renklerini, flamalarını ve sloganlarını imza veya avatar olarak kullanmak kesinlikle yasaktır. Kuralı ihlal edenler siteden atılacaktır.

    - İnternet ortamında her türlü görsel, forum sayfasının açılmasını geciktirmektedir. Bu yüzden yeterli seviyede gördüğümüz 500x100 piksel genişlikte imza ve 120x120 piksel genişlikte avatar kullanmanız, sizin ve diğer kullanıcılar için forum hizmetinden daha hızlı yararlanmanızı sağlayacaktır. İmza için ±20 piksel tolerans tanınmaktadır. Toleransı aşan kullanıcıların imza yada avatarı kaldırılabilir.

    - Herhangi bir üyenin; iç ve dış kaynaklı elde ettiği ürünleri kar amaçlı olarak satış yapmaya çalışması durumunda, üye siteden atılacak ve gerekli görülürse bu üyeler Site Yönetimi tarafından Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığına ve Türkiye Cumhuriyeti Gümrük Müsteşarlığına isim ve kişisel bilgileri verilerek şikayette bulunulacaktır.
İşleniyor...
X