Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satış İlanları Bölümü Genel Kuralları

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Satış İlanları Bölümü Genel Kuralları

    1) Forum Yönetimi, ilan bölümünde satılan ürünlerle ilgili hiçbir mesuliyet taşımaz.

    2) Üyeler sitede açtıkları ilanlarda Türk Ticaret Kanunu ile ilgili hususlara ters düşen konularda tamamen kendileri sorumludurlar.

    3) İlan bölümünde açılan konularda ürünün kendi fotoğrafının kullanılması kesinlikle zorunludur. Fotoğraflar, ürünün kolay tanımlanması için mümkün olduğunca yüksek kaliteye sahip olmalıdır. Temsili fotoğraf kullanmak kesinlikle yasaktır.

    4) Herhangi bir ilanda, ürünün belirtildiği kondisyona sahip olmaması, ilanda belirtilmeyen özürünün çıkması, satıcının parayı aldığı halde ürünü göndermemesi, alıcının parayı göndermemesi durumlarında Site Yönetimi hiçbir mesuliyet kabul etmez. Bu durumlarda ortaya çıkacak herhangi bir soruna site yönetiminin müdahale yetkisi bulunmamaktadır.

    5) Herhangi bir üyenin; iç ve dış kaynaklı elde ettiği ürünleri kar amaçlı olarak satış yapmaya çalışması durumunda, üye siteden atılacak ve gerekli görülürse bu üyeler Site Yönetimi tarafından Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığına ve Türkiye Cumhuriyeti Gümrük Müsteşarlığına isim ve kişisel bilgileri verilerek şikayette bulunulacaktır.

    6) Satış ilanları bölümüne ilan konusu açmak için üyelik tarihi üzerinden en az 1 hafta geçmiş olması şarttır. Forumu reklam alanı olarak kullanmak isteyenler siteden atılacaktır.

    7) İlan bölümündeki kurallar Site Yönetimi ve tüm üyeler için geçerlidir. İlgili kuralların suistimali halinde Site Yöneticisi - Üye ayrımı yapılmaksızın üyelikleri sonlandırılacak ve yetkileri elinden alınacaktır.



    InsigniaTeam.com Yönetimi önceden haber vermeksizin kuralları kısmen veya tamamen değiştirme hakkına sahiptir.
    InsigniaTEAM
İşleniyor...
X