Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vialle LPG takdıranlar

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #76
    Arkadaşlar benim arabam da insignia 2010 1.6 t ve vialle lpg takılı aldım. Arabamı aldıktan sonra farkettim ki lpg ye geçmiyor sonra ankara asil oto ya götürüp yaptırdım lpg pompası değişti sonra yine geçmedi bi daha götürdüm gaz ayarı yaptılar yine geçmedi tekrar götürdüm şamandıranın üstünde basınç sensörü parçasıydı herhalde o değişti yine arabam hala gaza geçmiyor. Başına böyle bi arıza gelen bana yol gösterecek birileri var mıdır acaba ?

    Yorum


    • #77

      Lpg konusu hakkında farklı başlıklarda ve on yıla yayılmış çok karmaşık bilgiler mevcut. Foruma sormadan yazılmış bilgilerden faydalanmaya çalıştım ancak 2009 dan bu yana bayagı bir

      gelişme oldugu görünüyor . İnsignia NB 1.6 170 Edition Elegance Füme

      2013 İnsignia NB 1.6 170 Edition Elegance Füme ya Landi Renzo veya Prins veya Vialle sistem takabiliyormuyuz.

      Bu modelde olan arkadaşlardan LPG kullanan ve sorunsuz olarak hayatlarına devam eden varmı.? Ve şu an itibari ile fiyatları hakkında ipucu verebilirmisiniz.

      Bir hafta sonra iki Türkiye turu yapıp yaklaşık 8.000 - 10.000 km yol yapacagım. Benzine harcayacagım paranın bir kısmını kurtarayım bari.

      Sn admin LPG hakkında daha güncel başlık gördügüm için mesajı burayada da yazdım. .Zahmet vermiyorsak eski tarihli konudan buna benzer mesajı kaldırabilirsiniz

      Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

      Yorum

      İşleniyor...
      X