Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DVD 800 kablo demeti

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • DVD 800 kablo demeti

    Merhaba ,

    2011 model aracımın üzerinde joystick seti mevcut lakin orjinal teyb cd400 olarak alınmış . Yerin daha sonra bir multimedya teyp takılmış .

    Sorun şuki multimedya sizlere ömür bende yurt dışından hızlıca dvd800 aldım . Teyp ve ekran geldi baglayacak idik lakın kablo demeti farklı olduğu için başaramadık.

    İstanbul'da hatırı sayılır yetkili servistekiler konudan uzak ve bilgisizler .

    Şimdi bu teybi kullanmak istiyorum ( orjinal olmasından dolayı ) araca ve dvd800 e uygun kablo demeti için gm koduna yada edition yada edition plus olup fabrika çıkışı dvd800 olan bir aracın şasi bilgisine ihtiyacımız var.

    Yada daha kolay bir yol bilen bir bilgeye

    Yardımlarınız ve katılımlarınız için teşekkürler .

  • #2
    Keşke DVD800 yerine Android işletim sistemine sahip güncel multimedia cihazları tercih etseydiniz. Hem daha uygun, hem daha kullanışlı olurdu. Şuana kadar ülkemizde sonradan DVD800 yapılmış bir araç görmedim. Kablo demeti olsa da araç ile uyumlu çalışacağını sanmıyorum. Kod isteme, sıfırlama durumlar söz konusu olabilir.

    Yorum


    • #3
      Tanışma bölümünde kendinizi de tanıtırsanız seviniriz.

      Arabanıza Turnpush sonradan takılmıştır, joystick olup olmaması önemli değil. Uğur'un dediği gibi oem bir cihaz alsaydınız daha iyiydi. DVD800'e dönüşüm zor, mümkünse bile yapan görmedim.
      InsigniaTEAM

      Yorum

      İşleniyor...
      X