Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Intellilink R700 Ekranına Ekran Koruyucu Film Uygulaması

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Intellilink R700 Ekranına Ekran Koruyucu Film Uygulaması

    Aracım 2013 makyajlı kasa 1.6 SIDI. Corvin interface taktırmıştm. Genelde sıkıntı yok. Ekran dokunmatiği çok hassas değil. Ancak ekranda parmak izi çok kalıyor ve ekran kirli duruyor. Ekrana koruyucu film takmak istiyorum. Bu dokunmatiği biraz daha olumsuz etkileyebilir. Ancak diğer taraftan temizliğinin daha kolay olacağını sanıyorum. Ekran ölçüleri kabaca 10,5 x 17,5 cm gibi. Piyasada tam bu ölçülerde filmler yok sanırım. Biraz büyüğünü alıp benim kesmem gerekecek. Kendi ekranına böyle bir uygulama yapan var mı?

  • #2
    En kısa zamanda ben yapacağım denk geldi. Bir adet 10inc tablet ekran koruması alıp kesip yapmak çocuk işi. Ben yapacağım. Ayrıca r700 ekranı oldukça hassas. Bir iphone değil tabi Ekran kalibrasyonunu deneyin ayarlardan belki faydası olur.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

    Yorum


    • #3
      Ben de tablet filmini kesip uygulamıştım.Kesinlikle faydası var.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

      Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

      5.25 Xdrive ///M(azot) Power

      Yorum


      • #4
        Ben de aynı uygulamayı yapmayı düşünüyorum. Orijinaldeki gibi mat parmak izi bırakmayan bir şey alacğaım yansıma önlemek için. Dikkatli bakınca çözünürlük bozabilir. Özellikle araç yıkamaya verildiğinde abuk maddeler sürüp ekranı öldürebilirler.
        Fikrin kadar varsın!

        Yorum

        İşleniyor...
        X