Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Xenon far ampülü tavsiyesi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • Xenon far ampülü tavsiyesi

    Arkadaşlar merhaba.
    2011 Cosmo aracım sağ kısa hüzme far arızası veriyor ara ara. Ampülleri yer değiştirdim sol taraf arıza vermeye başladı. Sorunun ampülde olduğunu kesinleştirdik.
    Üzerinde Osram xenarc d1s var. Bu ampülden sanayide parçacılarda bulamadım. 2013 sonrası kasalarda fabrika philips takıp gönderiyormuş. İkisini birden değiştirmeyi düşünüyorum.
    Bana xenon ampül için muayenede sorun yaratmayan, arıza ışığı vs yakmayan, aydınlatması iyi, kullandığınız ve memnun kaldığınız ampül marka ve modeli tavsiye edebilir misiniz.
    Şimdiden teşekkürler.
    Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

  • #2
    marka model degil de aliexpresten alin diyebilirim. yorumlari guzel olan bir saticidan ciftini 60 70 liraya getirtebilirsiniz. eski aracimda ordan aliyodum ve memnundum. orjinal bi osram philips gibi uzun omurlu olmayacaktir ancak onlarin fiyatinin kat kat altina alabileceksiniz. illa orjinal derseniz de sanayi yerine servisten temin edin derim.
    OPC Line Sport

    Yorum


    • #3
      Xenon Far solması başlıklı topicde sol xenonu Philips taktırdım parlaklık konusunda çok yakından bakınca hafif parlak yanıyor ama sürüş veya karşıdan bakınca ayırt edilmiyor 2 sini değiştirmene gerek yok bence ama ne ne kadar uzun süreli gider bilmiyorum 140 tlye almıştım bu arada

      Yorum


      • #4
        Piyasada oldukça fazla sahte ürün var. Eğer iki tane alacaksanız her ikisininde seri numarası farklı olması lazım, Çakma/Fake ürünlerde tek seri numarası ile basılıyor genelde.

        Alışveriş yaparken lütfen dikkat edin

        Yorum


        • #5
          Pendik sanayide; Philips Xenon D1s Zenon Ampul 4600K ampülü 180 TL ye buldum ama ürün bilgilerinde 85V 35W yazıyor. 12V olması gerekmez mi? 85V olması sorun yaratır mı bilemedim.

          philips-xenon-d1s-zenon-ampul-4600k-85415vis1__0823742141927282.jpg

          Ekli Dosyalar
          Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

          Yorum

          İşleniyor...
          X