Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 cosmo r700 ses sistemi iyileştirmesi

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Rainbow'u çok az kişi bilir, oldukça iyi bir Alman hoparlörüdür, butik bir marka denilebilir. Bahsi geçen hoparlörü bulmak biraz zor ve bulabilirseniz fiyatı 2000 lira civarında. Ben 600 liraya aldım.

    Yorum


    • #17
      Model adı W164 değil W165'miş. Şununla aynı sanırım :

      https://www.fanaticaudio.com/shop/ka...nbow-il-c6-2f/

      Yorum


      • #18
        Ben 2010 1.6T 180 lik cosmo donanım aracımda DVD800 vardı. Ön 2 hoparlörü Alphine Sxe1725s olan model ile değiştirdim yetkili serviste. Benim tek hoparlör patlaktı o yüzden değiştirdim diyebilirim. Şöyle oldu ses olarak düşük olduğu zaman bas ve tiz çok az ama üst seslerde kesinlikle orjinal hoparlörden daha iyi bir hale geldi. Tizler ve baslar daha temiz çıkıyordu. Ama yaparsanız kesinlikle ön 2 kapıyı bitüself ile kaplayın çünkü opellerde kapı iç tasarımı çok kötü yani naylon var ve çok yetersiz diğer araçlara göre. Tabi bizim standart ses sistemine amfi eklenebilirse hoparlör çok daha iyi bir ses verir.
        İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

        Yorum


        • #19
          Kapı içlerinde yalıtım olan bir araç yok hocam bildiğim kadarıyla (premiumları saymıyorum), Opel de böyle, Ford da böyle. Hatta Honda'da (Civic) kapıya hoparlörü monte edip sesi açınca kapı içindeki sac titreşim yapıyormuş.

          Dediğiniz gibi hoparlör değişimi için kapı içi açılmışken mutlaka yalıtım yapılmalı.

          Ben makyajlı aracıma da yaptıracağım ama kapıyı söktürmeye kıyamıyorum, bir sebeple sökülürse hemen yalıtım ve hoparlör değişimi yapacağım.

          Yorum

          İşleniyor...
          X