Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TOSFED Başkanlık Seçimleri

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • TOSFED Başkanlık Seçimleri

    Tosfed'de başkanlık seçimleri var, takip edebildiğim kadarıyla en güçlü adaylar Serkan Yazıcı ve Ümit Ülkü
    Projeler ise güzel;

    2015 Tosfed başkanlık seçimi için süreç devam ederken, adaylardan Ümit Ülkü’nün projelerine önce Ralli Ajansı ulaştı. Başkan seçilmesi halinde öncelikli yapacaklarını toplam 17 madde halinde özetleyen Ümit Ülkü, sporcu eğitiminden teşviklere, kulüplerden alınan yarış aidatının kaldırılmasından çalışanlara geçmiş dönem borçların ödenmesine kadar bir çok konuya açıklık getiren projeler ise şöyle..

    * Yenilikçi, gerçekçi ve hizmet temelli bir vizyon ve misyon anlayışını benimsiyoruz. Yaşat ki, yaşayasın anlayışından hareketle, kulüplerin yardım ettiği değil, kulüplere yardım eden bir federasyon anlayışı ile yola çıkacağız.

    * Sporun, kişisel çekişmelerin, siyasi ayrışmaların ve tekelciliğin bir aracı haline getirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Özellikle otomobil sporlarını, kişilerin iktidar mücadelesinin merkezilendirildiği bir konumdan kurtarmak en büyük hedeflerimiz arasında bulunmaktadır.

    * Türkiye otomobil sporlarının kangren haline gelmiş sorunlarına çözüm getirmek için yola çıkıyoruz. Bu bağlamda Tosfed ile ilgili devlet kurumlarının ilişkilerini geliştirmek ve otomobil sporlarının hak ettiği devlet bütçesinden en etkin şekilde istifade etmesini sağlamak istiyoruz.

    * İlkokuldan başlayan bir eğitim anlayışı ile trafik kurallarına uyan ve ileride bilinçli araç kullanan sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bunun için Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı ile Tosfed arasında önemli protokollere imza atmak en önemli hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

    * Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlıkları arasında yapılması planlanan protokollerle ilk öğretim çağındaki gençlerimize trafik derslerinin federasyonumuz bünyesindeki kulüpler tarafından verilmesi hedeflerimiz arasındadır.

    * Federasyonun düzenleyeceği organizasyonlarla yetenekli sporculara bütçe desteği ile yarışlara katılmalarının teşvik edilmesini sağlayacağız.

    * Tırmanma, Rallikros, Offroad, Ralli ve Pist yarışlarında, federasyon tarafından ücretsiz tır desteğinin sağlanması hususunda katkıda bulunacağız.

    * 2015 yılında alınan yarış aidatının 2016 yılında kaldırılması ve kulüplerimize destek olma adına bu aidatın beş katının federasyon olarak geriye ödenmesini sağlayacağız *.

    * Tosfed ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı arasında ön çalışmalarını başlattığımız protokoller ile araçların gümrük sorunlarının çözüme kavuşturulmasını sağlayacağız.

    * Otomobil sporlarının ülke genelinde yaygınlaştırılması için tesis ve sporcu sayısının artırılması yine önemli hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

    * Kulüplerin lisanslı sporcu sayılarını arttırmak için federasyon olarak lisanslı sporcu başına kulüplere maddi destekte bulunacağız.

    * Kulüplerin ve takımların bünyesindeki sporculardan alanında başarılı olanların federasyon tarafından eğitim amacıyla yurt dışına gönderilmesi ve sonrasında ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil edecek düzeye gelmeleri sağlanacaktır.

    * Otomobil sporlarının birçok branşında emeği geçenlerin geriye dönük olarak ödemelerinin yapılması ve bundan sonraki süreçte de hak ettikleri maddi ve manevi değeri görmeleri hususunda federasyon olarak katkıda bulunacağız.

    * Otomobil sporlarının küçük yaşlardan itibaren gençlerimize sevdirilmesi ve bu vesile ile gençlerimize trafik bilincinin kazandırılması için kartingi tüm ülkemiz genelinde yaygın hale getireceğiz.

    * Yerli otomobilin üretimi ve marka değerinin artırılması ve yerli otomobillerin otomobil sporunda kullanımının teşviki konusunda federasyon olarak elimizden gelen tüm desteği vereceğiz.

    * Federasyon desteği ile otomobil sporlarının tüm branşlarına eşit ve adaletli bir şekilde bir yaklaşım benimsenecek.

    * Federasyon olarak yapacağımız kaliteli organizasyonlarla otomobil sporlarının özelikle seyirci, medya ve sponsor konularında hak ettiği değeri görmesini sağlayacağız.
    InsigniaTEAM

  • #2
    Ynt: TOSFED Başkanlık Seçimleri

    Teoride güzel noktalara değinmiş özellikle eğitim konusunda ciddi atılımlar yapılmalı.
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

    Yorum


    • #3
      Ynt: TOSFED Başkanlık Seçimleri

      Serkan Yazıcı Yeni Başgan
      https://www.sporx.com/tosfedin-yeni-...SXHBQ507349SXQ
      InsigniaTEAM

      Yorum

      İşleniyor...
      X